5 Οκτ 2011

Ο …ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ,η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ και.....ΓΩ !

του Βλάση Γωγούση

Άκουσα προ ολίγου, στην εκπομπή του Δημοσιογράφου ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ, τον Προϊστάμενο του ΣΔΟΕ κύριο Λέκκα, να δηλώνει με μεγάλη ικανοποίηση :


«Διαπιστώσαμε ότι η τάδε επιχείρηση είχε φοροδιαφυγή 40 ( η 50 ,δεν θυμάμαι ) εκατομμύρια ΕΥΡΩ !!

Σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο , φοροδιαφυγή άνω των70.000 ΕΥΡΩ θεωρείται ποινικό αδίκημα και διώκεται με την διαδικασία του αυτοφώρου .

Καλέσαμε λοιπόν τον φοροφυγάδα, του εκθέσαμε την κατάσταση, και μπρός στον κίνδυνο της παραπομπής του κ.λ.π. συμβιβάστηκε να καταβάλει το 55% του ποσού ήτοι 25 ,περίπου, εκατομμύρια ΕΥΡΩ, «έσκασε », 4 εκατομ ,ζεστά, λαχταριστά και τα άλλα συμφώνησε να τα καταβάλλει με δόσεις »!

Μωρέ τι μας λέτε κύριε Λέκκα.

Κλέψανε, τους πιάσατε, αντί να μπλοκάρετε όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, να τους παραπέμψετε την ίδια μέρα στο αυτόφωρο, να εγκλεισθεί στη φυλακή και να κληθεί να καταβάλει το σύνολο του ποσού προσαυξημένο κατά τους προβλεπόμενο πρόστιμο, τον καλείτε σε ένα φιλικό παζάρι, του χαρίζετε… τα μισά, και κάνοντας έναν ελεεινό συμβιβασμό για τα υπόλοιπα , θριαμβολογείτε !

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ : Ποιο κορόιδο , μεγαλοοφειλέτης θα καταβάλει ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ το σύνολο των φόρων;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ :

Γιατί εγώ ( το άλλο κορόϊδο ) πλήρωσα χθες την τελευταία δόση του οφειλόμενου φόρου 467 ΕΥΡΩ ( ως συνταξιούχος ) προσαυξημένο κατά 67 ΕΥΡΩ, διότι καθυστέρησα λίγες μέρες;;

Θα μου δώσει κανείς κάποια απάντηση;;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη