15 Οκτ 2011

H αλήθεια για τα νανοβιολογικά γιλέκα και λοιπά προϊόντα

Αναγνώστης του taxalia, διαβάζοντας το άρθρο μας
συμβάλλει στη σχετική αρθρογραφία (αυτός άλλωστε είναι ο ρόλος των κοινωνικών δικτύων), με την παρακάτω επιστολή:

Αγαπητοί φίλοι του taxalia,

Σχετικά με το "νανοβιολογικό" γιλέκο σας παραθέτω την ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας και το κείμενο της εισαγωγική σελίδας της.


"Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα δήλωση παραίτησης από ευθύνη και τους όρους και προϋποθέσεις προτού προβείτε στην αγορά κάποιου προϊόντος.

Το FIR-TEX είναι ιδιαίτερο, το FIR-TEX δεν είναι ένα απλό υλικό που κυκλοφορεί στην αγορά, το FIR-TEX είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να υπερβάλλουν ως προς τα δυνατά οφέλη που το FIR-TEX μπορεί να προσφέρει και να προβούν σε αβάσιμους ή ψευδείς ισχυρισμούς τους οποίους η FIR-TEX απορρίπτει κατηγορηματικά.

Πριν αγοράσετε κάποιο προϊόν θα πρέπει να γνωρίζετε καταρχήν ότι το FIR-TEX δεν έχει σχεδιαστεί και δεν παρουσιάζεται σε καμία περίπτωση ως ιατρική θεραπεία. Επειδή δεν είναι! Στόχος της FIR-TEX είναι να εισαγάγει τα τεχνολογικά υλικά στην αγορά και τα προϊόντα της θα βοηθήσουν ορισμένα άτομα να έχουν καλύτερη απόδοση ή να αισθανθούν καλύτερα ενώ κάποια άλλα δε θα αντιληφθούν καμία διαφορά ή θα αισθανθούν ακόμα και δυσάρεστα. Το πεδίο εφαρμογής του FIR-TEX είναι σχεδόν απεριόριστο. Μπορείτε όμως να κρίνετε μόνοι σας και εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας θα πρέπει να τα δοκιμάσετε προτού τα αγοράσετε. Οι διανομείς και οι εμπορικοί μας αντιπρόσωποι διοργανώνουν επιδείξεις, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία, εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για πιθανές παρενέργειες από τη χρήση των προϊόντων μας, επειδή πάντα μπορεί να υπάρξουν, θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση τους ή/και να ζητήσετε πρώτα ιατρική συμβουλή.
Παραδείγματος χάρη ασθενείς με υψηλή αρτηριακή πίεση ή άλλες επικίνδυνες ασθένειες/ανωμαλίες θα πρέπει να αποφύγουν τη χρήση του FIR-TEX ή θα πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτούν πρώτα το γιατρό τους.
Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος μας αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις και την παρούσα δήλωση παραίτησης από ευθύνη. Η FIR-TEX εφαρμόζει πολιτική επιστροφής χρημάτων ενός (1) μήνα και ως εκ τούτου οι πελάτες που δεν έμειναν ικανοποιημένοι μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα που αγόρασαν και να τους γίνει επιστροφή των χρημάτων τους (υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις). Λεπτομέρειες στην παρούσα ιστοσελίδα. Η FIR-TEX πιστοποιεί και εγγυάται ότι όλες οι μαρτυρίες στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς, πραγματικές και εκούσιες και έχουν μεταφραστεί μόνο για λόγους ευκολίας (οι πρωτότυπες παραμένουν πάντα διαθέσιμες στο αρχείο μας).
 
Όλες οι δηλώσεις για την απόδοση βασίζονται στα αποτελέσματα δοκιμών σε τρίτους (διπλές-τυφλές δοκιμές) που πραγματοποιήθηκαν από και σε άτομα που δεν έχουν ή είχαν οποιαδήποτε σχέση με την FIR-TEX όπως για παράδειγμα η Ολλανδική Ολυμπιακή Επιτροπή (NOC-NSF). Τα αγγλικά είναι η μόνη επίσημη και δεσμευτική γλώσσα των ιστοσελίδων της FIR-TEX."
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη