23 Νοε 2011

Τρελάθηκαν από τη χαρά τους

Με το δημοσίευμα των Financial Times που βαθμολόγησε τον Βενιζέλο, την τελευταία θέση των Υπουργών Οικονομικών της Ευρώπης.
Κι όπως ορθά λέει το olympia
"Τον τίτλο , του χειρότερου υπουργού Οικονομικών της Ευρώπης, δίνουν οι Financial Times, στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Στην καθιερωμένη κατάταξη των υπουργών Οικονομικών, ο Ευ. Βενιζέλος βρίσκεται φέτος στην 19η θέση. Κατατάσσεται τελευταίος στα κριτήρια της οικονομίας και της.. αξιοπιστίας και..
18ος στο πολιτικό κριτήριο.
Το αξιοσημείωτο όμως είναι η βαρύτητα με την οποία μετέδωσε το ρεπορτάζ ο ΣΚΑΪ! Μιλάμε για κανονικό θάψιμο, για στυγνή εξόντωση. Την ίδια στιγμή μάλιστα που ο συνοδοιπόρος στην συγκυβέρνηση, το MEGA, συνεχίζει να αποθεώνει τον Βενιζέλο, χρησιμοποιώντας ακόμα και ρετουσαρισμένες του φωτογραφίες στο φώτοσοπ για να δείχνει πιο αδύνατος!! 
Το γεγονός εξηγείται από την κούρσα της διαδοχής που ήδη έχει αρχίσει. Ο Βενιζέλος θα έχει αρωγό το Mega, το ΣΚΑΪ όμως θέλει διακαώς…την εκλογή της Άννας Διαμαντοπούλου! Μπορεί η Άννα ακόμα να μην έχει εκφράσει ηγετικές φιλοδοξίες, αλλά σημειώστε το, θα μπει στην κούρσα και μάλιστα με αξιώσεις. 
Δεν θα πλήξουμε ποτέ σε αυτή την χώρα φίλες και φίλοι!"

Και το σχόλιο του taxalia: 
Καμία ελπίδα δεν έχει ο Βαγγέλης Βενιζέλος, απέναντι στη Άννα -Bilderberg- Διαμαντοπούλου. Στην πολιτική ισχυέι αυτό που έλεγε ο Γκάρι Λίνεκερ για το ποδόσφαιρο: "Πολιτική είναι ένα σπορ στο οποίο διαγωνίζονται πολλοί, αλλά στο τέλος νικάνε πάντα αυτοί που υποστηρίζονται από Λέσχες και όχι από τον λαό".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη