15 Νοε 2011

Φαρμάκι στον Παπαδήμο από τους φαρμακοποιούς

Φαρμάκι στάζουν οι φαρμακοποιοί για τον νέο Πρωθυπουργό, καθώς, μιλώντας στη Βουλή, ενέταξε τον κλάδο στους υπεύθυνους για την δημοσιονομική κατάσταση της χώρας. Απαντώντας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, αναφέρει:

Ο Φ.Σ.Α. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Παπαδήμο, που επιτέλους εντόπισε τους υπεύθυνους για την δημοσιονομική κατάσταση της χώρας μας, στα πρόσωπα των φαρμακοποιών.

Πράγματι, είμαστε εμείς οι φαρμακοποιοί που οδηγήσαμε τη χώρα στην καταστροφή:

• Υποστηρίζοντας την οικονομική πολιτική των ταμείων, αποδεχόμενοι τις μεγάλες καθυστερήσεις των πληρωμών τους, που φτάνουν μέχρι και τους 12 μήνες.

• Χορηγώντας εκπτώσεις στα ασφαλιστικά ταμεία κατά μέσον όρο 4%, όταν ταυτόχρονα καταργήθηκαν αναίτια οι εκπτώσεις των προμηθευτών μας προς τα φαρμακεία.

• Πληρώνοντας Φ.Π.Α. που δεν έχουμε εισπράξει, και φόρους εισοδήματος, έκτακτες εισφορές κ.λπ. για εισοδήματα που δεν έχουμε εισπράξει.

• Δουλεύοντας υπερωριακά, χωρίς καμία αμοιβή.

• Προσφέροντας αμέριστη συμπαράσταση – εμείς και μόνο εμείς – για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και για τον αυστηρό έλεγχο της.

• Υπομένοντας τις τεράστιες μειώσεις των τιμών των φαρμάκων με τις οποίες απομειώσαμε κατά αντίστοιχο ποσοστό το απόθεμα των φαρμάκων μας στο φαρμακείο.

Δηλώνουμε ευθέως στον ελληνικό λαό ότι αισθανόμαστε υπεύθυνοι και για τις καταθέσεις των ελλήνων φοροφυγάδων στην Ελβετία και για τα δομημένα ομόλογα, όπως επίσης και για την τρύπα του όζοντος.

Είμαστε στο πλευρό του νέου πρωθυπουργού, απλώς θέλουμε να του απευθύνουμε μια ερώτηση: με τον κ. Παπαδήμο, που ήταν οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος και συνέβαλε σημαντικά στη σημερινή οικονομική καταστροφή της χώρας, έχει καμία σχέση ή πρόκειται για απλή συνωνυμία;



Τελευταία ανανέωση ( 15.11.11 )

Διαβάστε περισσότερα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη