30 Νοε 2011

"Ακροδεξιό παραλήρημα της Οικογένειας Φαραντάτου"

Αυτός είναι ο κύριος τίτλος του zougla.gr.
Το portal του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, κρίνει κατ' αυτόν τον τρόπο την επιστολή του Συνταγματάρχη εν αποστρατεία Αναστάσιου Φαραντάτου, που εστάλη σε πολλά ΜΜΕ κι όχι στο zougla.gr όπως γράφει ο Μ.Τ. (δείτε την εδώ).
Το σχόλιο του zougla:


Με έναν οχετό που είναι πλήρους ακροδεξιάς θεματολογίας και παραληρηματικού χαρακτήρα, ο συνταγματάρχης Αναστάσιος Φαραντάτος, αδελφός του ταξίαρχου και θείος του πρωταγωνιστή των προσφάτων επεισοδίων στη Σχολή Ευελπίδων, καταγγέλλει δημοσιογράφους, έντυπα και ιδιαίτερα τη zougla.gr για τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Τάσος Φαραντάτος, αμετανόητος θιασώτης των φασιστικών ιδεών, κάνει λόγο, άκουσον-άκουσον, για την προστασία της Φυλής, όρος που παραπέμπει στα ιδεολογικά συγγράμματα του καθαρόαιμου ναζισμού. Υπερήφανος για τα καμώματα του πατέρα, του αδελφού του και των ανιψιών του, επιχειρεί να πείσει για τον εθνικοπατριωτικό χαρακτήρα των πράξεών τους. 

Απολαύστε τον ναζιστικό χαρακτήρα της επιστολής του και θυμηθείτε πως από κάτι τέτοιους πυρήνες ακροδεξιών αξιωματικών του Ιδέα και της σπείρας του Γ. Παπαδόπουλου ξεπετάχτηκαν οι συνταγματάρχες που έβαλαν την Ελλάδα στον γύψο το 1967.

Σημειώστε, δε, ότι ο συνταγματάρχης Τάσος Φαραντάτος αποφεύγει για ευνόητους λόγους να αναφερθεί στο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ανιψιό του κατά τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στη Σχολή Ευελπίδων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη