30 Νοε 2011

Αιχμηρή ανακοίνωση Καρατζαφέρη με μπόλικο Αντιαμερικανισμό

Σφοδρά ενοχλημένος φαίνεται ότι είναι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, από την άρνηση του Αμερικανού Αντιπροέδρου Joe Biden, ο οποίος αρνήθηκε να συναντήσει τον κ.Καρατζαφέρη. Στη δημοσιογραφική πιάτσα λέγεται ότι αιτία της άρνησης του Biden είναι το "απαγορευτικό", που έδωσαν οι Αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, οι οποίες δεν έχουν ...
πεισθεί για τις φιλοσημιτικές διαθέσεις του κ.Καρατζαφέρη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των τελευταίων ετών, να αποκαταστήσει τους διαύλους επικοινωνίας με το πανίσχυρο σιωνιστικό status, κάτι που κάνουν όλοι οι ηγέτες της γης, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΔΗΛΩΣΕ: 

«Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος κ. Μπάιντεν έρχεται στην Ελλάδα και δώρα φέρων. Μερικά ''σαπάκια'' άρματα μάχης που περίσσεψαν από τον Πόλεμο του Κόλπου, με αντιπαροχή προφανώς την εκχώρηση της ονομασίας της Μακεδονίας στον επειγόμενο κ. Γκρουέφσκι» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΛΑΟΣ και καταλήγει με αιχμηρό τρόπο, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα: «Φυσικά θα συναντήσει όλο το πελατολόγειο της Ουάσιγκτον. Ευτυχώς ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης δεν ανήκει στους πελάτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη