5 Δεκ 2011

Σήμερα Δευτέρα είναι η μεγάλη σας ευκαιρία κύριε Παπούλια !

Μεγάλος καημός έπιασε τα ΜΜΕ για την απόφαση του Δ.Δ. της Χάγης, η οποία θα ανακοινωθεί σήμερα (στο ρολόι αριστερά βλέπετε σε πόση ώρα). Όλοι ασχολούνται πλέον με το θέμα. Τώρα που δεν μπορούν να κάνουν τίποτε ή να προσφέρουν κάποια υπηρεσία. Απλά, επειδή "πουλάει" το θέμα και ενδείκυνται για σπέκουλα, λαϊκισμούς και παπαροαναλύσεις.
Πόσοι θυμούνται όμως, ότι στη Χάγη, όταν γινόταν η δίκη, δεν πήγε κανένας..
Έλληνας δημοσιογράφος;
Να θυμήσουμε ότι μόνο το taxalia κάλυψε με απευθείας μετάδοση και σχολιασμό από επιφανείς καθηγητές πανεπιστημίου τη δίκη;

Να μη μιλήσουμε για πολιτικούς, γιατί σας είπαμε πολλές φορές, σε ποιό επίπεδο εκπροσωπήθηκε η Ελλάδα και σε ποιό η FYROM.

Και το πιό σπουδαίο: άσχετα από την απόφαση του δικαστηρίου (που δεν σχετίζεται με το όνομα), είναι ώρα η Ελλάδα να τολμήσει.

Να ζητήσει δηλαδή (να φέρει την κουβέντα τεχνηέντως) από τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζό Μπάιντεν, που την ώρα που θα ανακοινώνεται η απόφαση θα συναντάται με τον ΠτΔ Κάρολο Παπούλια, να αναφερθεί στο θέμα. Και να του ζητηθεί να αναφερθεί στη FYROM, με  το όνομά της! Ως FYROM δηλαδή.

Να η μεγάλη ευκαιρία κύριε Παπούλια. Πείτε μπροστά στις κάμερες, στην υποδοχή του αντιπροέδρου Μπάιντεν "κ.Αντιπρόεδρε, σας καλωσορίζω εδώ, σε μια αγωνιώδη για τη χώρα μας ημέρα, καθώς αναμένουμε αυτή την ώρα την απόφαση του Δ.Δ. για την προσφυγή της FYROM".

Για να δούμε, τι θα πεί ο Αμερικανός "φιλέλληνας" αντιπρόεδρος! Το θράσος των Σκοπιανών, οφείλεται κατά 100% στην αναγνώρισή τους από τις ΗΠΑ. Αν ακούσουν τον Biden να τους αποκαλεί "FYROM", 1.000 θετικές αποφάσεις του Δ.Δ. δεν κάνουν μία, μποστά σε αυτή την ψυχρουλουσία. Αν τους αποκαλέσει "Macedonia", ...game is over !

Τολμήστε λοιπόν κ.Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας. Χρηιμοποιήστε όλη την εξυπνάδα και την πολιτική μαεστρία σας. Δεν έχετε να χάσετε άλλωστε τίποτε, σε αυτή την ηλικία, αν θυμώσει ο Αμερικανός "σύμμαχός μας". Αν τα καταφέρετε, θα μείνετε στην ιστορία.


Τι δεν είναι η απόφαση του Δ.Δ. της Χάγης

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη