6 Δεκ 2011

Πόλεμος ανακοινώσεων Καρχιμάκη - Μιχελάκη με φόντο "Ελβετικές καταθέσεις"

Ούτε timeline στο twitter να ήταν, οι ανακοινώσεις των εκπροσώπων των δύο κομμάτων της ...συγκυβέρνησης.
Η πλάκα είναι ότι όλοι έχουν λεφτά στην Ελβετία, αλλά κάποιοι δεν μπορούν να δείξουν τους αντιπάλους, γιατί οι αντίπαλοι, τους έπιασαν στον ύπνο. Δείτε τις...
 μέχρι τώρα ανακοινώσεις:

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στα όσα είπε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι αστείες προτάσεις του κ. Καρχιμάκη αποκλείουν τον πλήρη και αποτελεσματικό έλεγχο εκείνων που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα.
Η έλλειψη σοβαρότητας και ο άκρατος λαϊκισμός δεν έχουν καμία σχέση με την πρόταση ουσίας της Νέας Δημοκρατίας, που οδηγεί στη διαφάνεια και διαφυλάττει το κύρος του Κοινοβουλευτισμού μας.
Είναι, προφανές, ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να αποφύγει τον έλεγχο του Πόθεν Έσχες».

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γ. Μιχελάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Είναι προφανές ότι ο κ. Μιχελάκης και η ΝΔ, προσπαθούν να αποφύγουν με κάθε τρόπο το άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελβετία και όχι μόνο.
Θέλουν να κρύψουν κάτι ή να προστατέψουν κάποιους;

σχόλιο taxalia:
Για να μην σας δουλεύει κανείς, πάνω από το 500 διατελέσαντες και εν ζωή βουλευτές, δηλαδή εκατοντάδες βουλευτές και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και άλλων κομμάτων, πρέπει να είχαν/έχουν καταθέσεις στην Ελβετία. Πιθανώς, όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, να έχουν χρήματα στην Ελβετία και δεν είναι τόσο τρομερό. Εχει μέχρι και ο τελευταίος τραγουδιστής σκυλάδικου.
Η πλάκα όμως είναι ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κάνει πλάκα στη ΝΔ, αφού είναι μεθοδικό και μάλλον πήρε το CD με τα ονόματα (γιατί νομίζετε ότι έτρεχε ο Πάγκαλος στην Ελβετία; για να πιάσει ...φοροφυγάδες; ), ενώ στη Ν.Δ. είναι οι γνωστοί άχρηστοι δεξιοί τεμπέληδες, που πάντα βρίσκονται ένα βήμα πίσω από τους λαμογιοπασόκους, που ξέρουν να τα αρπάζουν ...επιστημονικά.
Μη θυμήσουμε δεκάδες ονόματα....
Όλοι έχουν ψιλολερωμένη ή χοντρολερωμένη τη φωλιά τους, αλλά οι δεξιοί κηφήνες δεν μπορούν να φτάσουν το ραδιούργο ΠΑΣΟΚ. Θέλουν πολύ ψωμί ακόμη...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη