6 Δεκ 2011

R.I.P. Αλέξη Γρηγορόπουλε

Υποτίθεται, ότι ο τόσο άδικος θάνατος, αυτού του παιδιού, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων -λογικότατο- με κεντρικό αίτημα " "όχι άλλη βία, από όπου κι αν προέρχεται".
Κάποιοι όμως, αντί να συμβάλλουν να εδραιωθεί μια κοινωνία αξιών και μη βίας, με πρόσχημα την "επέτειο" του θανάτου του, επεκτείνουν τη βία. Όχι επειδή θα κερδίσουν κάτι ή θα κερδίσει κάτι η κοινωνία ή θα δικαιωθεί η μνήμη του. Αλλά, επειδή απλά..

θέλουν να εκτονωθούν.
Τι το θετικό προσφέρουν οι μολότωφ και τα σπασίματα των "μπαχαλάκηδων" στη μνήμη του;
Η οικογένειά του ζήτησε επανηλλημμένα να κλείσει ο κύκλος βίας. Όπως θα έκανε κάθε γονιός, που θέλει να ησυχάσει η ψυχούλα του παιδιού του, που έχασε τόσο άδικα, τόσο επώδυνα.
Μήπως, οι κουκουλοφόροι τον αγαπούν περισσότερο από τη μητέρα του;;;
O μόνος κερδισμένος από τα επεισόδια είναι τα αδηφάγα κατεστημένα ΜΜΕ, που υποτίθεται ότι μισούν οι "αντεξουσιαστές". Τους προσφέρουν δωρεάν υλικό, που θέλγει το μάτι του "καναπεδάκια" τηλεθεατή που δεν χορταίνει -από την ασφάλεια του καναπέ- να βλέπει εικόνες βίας.
Υποτίθεται ότι και αυτό το μοντέλο ανθρώπου το μισούν οι αντεξουσιαστές.

Το μόνο που καταφέρνουν όμως είναι να δημιουργούν απολύτως ανούσιες εικόνες βίας και να δίνουν ωραιότατες πάσες για διαφήμιση στα "κανάλια που αποχαυνώνουν τους νοικοκυραίους", όπως επαναστατικά γράφουν από ΄δω κι από ΄κει. Τηλεθέαση, διαφημιστικά έσοδα και ευκαιρία για αποχαύνωση είναι το μόνο που προσφέρουν, οι -με το νου τους- επαναστάτες της οκάς.
Γιατί αναλαμβάνουν κάθε χρόνο, με τον ίδο βαρετό τρόπο, που δεν αγγίζει κανέναν Έλληνα, παρά μόνο μερικούς άεργους μπαχαλάκηδες, να ατιμάζουν αντί να τιμούν την μνήμη του Αλέξη;;;

Rest in Peace αγόρι μου...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη