4 Δεκ 2011

Ιδιοφυής στρατηγική κίνηση, η ηγετική εμφάνιση Χρυσοχοϊδη

Το θέμα της ημέρας είναι φυσικά οι δηλώσεις του Μάικ Χρυσοχοϊδη, ο οποίος σόκαρε το ΠΑΣΟΚ, μέσω του επίσημου καναλιού του κόμματος (MEGA - κι αυτό έχει τη σημασία του).
Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται 13 και άνω μονάδες πίσω από τη ΝΔ, σε όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά δεν είναι αυτό το χειρότερο: το δράμα είναι ότι αν γινόταν σήμερα εκλογές, δεν θα έπαιρνε πάνω από 15% κι αυτό το ξέρουν τα "μπαρουτοκαπνισμένα" στελέχη του, τα οποία ξέρουν όσο κανείς άλλος στον κόσμο, από εκλογές.

Σόκαρε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ ο Μάικ, αλλά μήπως..
του πρόσφερε τεράστια υπηρεσία;


Μήπως, μόνο ένα σοκ θα ξαναζέσταινε πολιτικά τους οπαδούς του, που αδιαφορούν;

Πώς αλλιώς θα τους έκαναν να ασχοληθούν με το ΠΑΣΟΚ; Ακούνε πολιτική και αναγουλιάζουν.
Κάποιος λοιπόν έπρεπε να ξυπνήσει τα αρχέγονα ένστικτα του ΠΑΣΟΚου, να ξεκινήσει μια "κόντρα", που θα ικανοποιήσει το αίσθημα εκδίκησης που διακατέχει τώρα τους προδομένους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ.
Έτσι, δεν θα λακίσουν για τον Τσίπρα, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά θα ξαναμπούν στο ριγκ του ΠΑΣΟΚ και θα εκτονωθούν στο γήπεδο του ΠΑΣΟΚ.
Καλύτερα να χωριστούν σε δύο στρατόπεδα εντός ΠΑΣΟΚ, παρά να φύγουν σε άλλο μαγαζί.
Έτσι, βρέθηκε γρήγορα-γρήγορα το αντίπαλο δέος, ο Καρχιμάκης δηλαδή
("Στην πολιτική πρέπει να υπάρχει και η ηθική. Ο καθένας σήμερα μπορεί να κρίνει και την προπέτεια και την αλαζονεία αλλά και την αχαριστία. Και ο ιστορικός του μέλλοντος, βεβαίως, θα κληθεί να γράψει την πραγματεία του για όλα αυτά." , δήλωσε ο άλλος Μάικ του κινήματος, που εκπροσωπεί τον ΓΑΠ).

Γάτος ο Μάικ Χρυσοχοϊδης! Αλλα κόλπα ! Πασοκικά για να ΄χουν ευκαιρία οι Πασόκοι να εκτονωθούν εντός κινήματος και να μην πάνε σ΄άλλο μαγαζί...

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη