30 Δεκ 2011

ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

του Δρ.Βλάση Γωγούση
Καλά , ξέρω θα με πείτε ρατσιστή , αλλά τελευταία το κακό παράγινε !
Δεν φθάνει που οι μαύροι απλώνουν την πραμάτεια τους φαρδιά πλατειά μπροστά στα μαγαζιά των εμπόρων που πληρώνουν ενοίκια κλπ –ας μη σας κουράζω - , δεν φθάνει που κυκλοφορούν ενοχλητικότατα ( βέβαια δεν είναι οι μόνοι) από τραπέζι σε τραπέζι, δεν φθάνει που ..
αγοράζουν και πουλάν χωρίς παραστατικά, χωρίς να πληρώνουν φόρους, κάθε είδους προϊόντα μαϊμού , τελευταία κάποιοι θρασείς απ` αυτούς άρχισαν να εφαρμόζουν την εξής τακτική :
 Ένας-ένας ( συχνά και ανά δύο) , σταματούν κοριτσόπουλα συνήθως, για να τα σερβίρουν εκείνα τα πολύχρωμα μακρόστενα περιτυλιγόμενα βραχιολάκια. ¨Όταν η κοπέλα σταματήσει της αρπάζουνε το χέρι και ( μιλώντας ασταμάτητα και φορτικά σπασμένα αγγλικά ) επιχειρούν να της το περιτυλίξουν με το ζόρι. Αν αυτή αντιδράσει και προχωρήσει, την τραβάν από τον ώμο η απ΄το χέρι και γινόμενοι φορτικότεροι επιχειρούν να το περιτυλίξουν σχεδόν δια της βίας. Δυό φορές επενέβην για να αποσπάσω κάποιες κοπέλες απ τα χέρια τους και , μόνο που δεν …μ`έδειραν. !! 

 Δεν ξέρω εσείς ,εγώ πάντως είμαι βαθειά προβληματισμένος και ενοχλημένος από τους έγχρωμους συμπολίτες μας και θέτω στην κρίση σας τους παρακάτω προβληματισμούς μου: 
1) Γιατί το ΣΔΟΕ δεν κάνει μια σκούπα « μια κι`έξω» σ`όλους αυτούς; 
2) ;Γιατί η ΕΛΑΣ και η Δημοτική Αστυνομία δεν τους «μαζεύει»; 
3) Γιατί οι έμποροι δεν βγαίνουν με τα…σκουπόξυλα να τους πάρουν φαλάγγι;; 
Είδατε ποτέ σας φίλοι αναγνώστες έναν απ` αυτούς να εργάζεται;. ¨Έναν να δουλεύει σε οικοδομή, σε συνεργεία οδόστρωσης, να καθαρίζει οικοδομές, να δουλεύει σε αγροτικές ασχολίες ( κλάδεμα, μάζεμα ελιάς, βόσκημα ζώων κ.α.) εργασίες δηλαδή που χιλιάδες νόμιμων η παράνομων μεταναστών ασκούν; Μην ψάχνεσθε, ΟΧΙ είναι η απάντηση. 
Οι κύριοι αυτοί την «βγάζουν καθαρή » ασκώντας ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ μόνον και βέβαια τα χρήματα ( τα οποία δεν είναι προφανώς αμελητέα) αποστέλλονται στις πατρίδες τους. Δεν ξέρω βέβαια αν όλοι τους βρίσκονται στη χώρα μας νόμιμα αλλά απ΄ ότι πληροφορούμαι οι εν λόγω κύριοι εισέρχονται στην Ελλάδα με έγκυρα έγγραφα τα οποία απέκτησαν σε Γαλλία και Ιταλία , κυρίως. 
¨Ετσι οι …αδελφές αυτές χώρες της Ε.Ε. εκτός από αυτοκίνητα, τηλεοράσεις LAPTOP ( !) , και λευκά είδη (=πλυντήρια ,κουζίνες , ψυγειοκαταψύκτες και άλλα αγαθά , ) εισάγουν στη χώρα μας και ….έγχρωμα και μάλιστα τελείως δωρεάν ! . 
 Και μη χειρότερα ! 
 Υπογραφή : . ο .. Έλλην Κου Κλουξ Κλαν 
 και για την ακρίβεια 
 Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη