30 Δεκ 2011

Πώς τελειώνει "Η ζωή της άλλης"

Τίτλοι τέλους για τη «Ζωή της άλλης»! Η «Espresso» σας παρουσιάζει το φινάλε του σίριαλ που... έσπασε τα μηχανάκια της AGB. Μετά από τρεις πετυχημένες σεζόν, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου πέφτει η αυλαία για το σίριαλ που κατέκτησε την κορυφή στις προτιμήσεις του κοινού στην απογευματινή αλλά ..
και τη βραδινή ζώνη. «Η ζωή της άλλης» τίναξε τα μηχανάκια τηλεθέασης σε κάθε προβολή της, σημειώνοντας πάνω από 50% μέσο όρο, αποτελώντας φαινόμενο για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα.
Η Κάτια Καλλιφατίδη (Κάτια Δανδουλάκη), η Ελπίδα Φωτίου (Ευδοκία Ρουμελιώτη), η Ξένια Παππά (Αθηνά Οικονομάκου) και όλοι οι χαρακτήρες που τις πλαισίωσαν φτάνουν στο τέλος των περιπετειών τους βρίσκοντας ο καθένας τον δρόμο του. Κατά τη διάρκεια των τριών σεζόν μετάδοσης, η ορφανή Ελπίδα βρέθηκε με τους γονείς της, η αδίστακτη και σκληρή Κάτια κατάλαβε και διόρθωσε τα λάθη του παρελθόντος, ενώ η αρχικά αθώα Ξένια έφτασε μέχρι το έγκλημα για να αρπάξει όσα θεωρούσε ότι της ανήκαν. 
Στα τελευταία επεισόδια, ο Αλέξης (Πέτρος Μπουσουλόπουλος) ικετεύει τη Στέλλα (Αλκηστις Βούλγαρη) να του δώσει άλλη μία ευκαιρία και τελικά την πείθει. Η Κάτια (Κάτια Δανδουλάκη) αποφασίζει να φύγει με τον Πέτρο (Νίκο Δαδινόπουλο) και προτείνει στην Ελπίδα (Ευδοκία Ρουμελιώτη) να τους ακολουθήσει. 
Στο μεταξύ, η Ξένια (Αθηνά Οικονομάκου) έχει απομείνει μόνη και αισθάνεται παγιδευμένη από παντού. Αποφασίζει να έχει μια τελευταία αναμέτρηση με την Ελπίδα, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για όσα της συμβαίνουν... Στο τέλος, ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει! Η συνέχεια στην οθόνη του Mega ανήμερα τα Φώτα! 
 Αν δούμε τη σειρά με αριθμούς, τότε μπορεί κανείς να πει ότι γυρίστηκαν 401 επεισόδια και συμμετείχαν πάνω από τριάντα πέντε βασικοί ηθοποιοί. Για την παραγωγή της καθημερινής σειράς εργάστηκαν περίπου εκατόν είκοσι άτομα, ενώ γράφτηκαν 13.700 σελίδες σεναρίου, έγιναν 8.000 ώρες γυρίσματος και 20.000 ώρες μοντάζ-μιξάζ. Συνολικά, χρειάστηκαν χιλιάδες εργατοώρες για την προεργασία, τα σκηνικά, τη συγγραφή των σεναρίων, τα γυρίσματα, το μοντάζ και την ολοκλήρωση των 401 επεισοδίων. Για τα καθημερινά, πολύωρα γυρίσματα, εκτός από τους χώρους του πλατό, χρησιμοποιήθηκαν σπίτια αλλά και τοποθεσίες όπως τα Λιμανάκια της Βάρκιζας για τη σκηνή του θανάτου του Στέφανου. Το τελευταίο γύρισμα πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, τον Απρίλιο του 2011, και όλοι οι συντελεστές κρατούν μόνο τις καλύτερες αναμνήσεις από μια σειρά που είχε πολλές απαιτήσεις.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη