3 Ιαν 2012

Την 5η του δουλειά εξασφάλισε "πράσινος" δημοσιογράφος από (τι συνηθισμένο!!!) Δεξιό εργοδότη!!!

Όποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Μιχάλης Ζορπίδης είναι ένας κλασικός Δεξιός, με την είδηση αυτή θα πρέπει να πεισθεί ολοκληρωτικά!
Ο Μιχάλης Ζορπίδης λοιπόν προσέλαβε τον γνωστό "πράσινο" δημοσιογράφο Γιώργο Μητράκη και τον τοποθέτησε στο Γραφείο Τύπου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, του οποίου είναι πρόεδρος!
Το γεγονός ότι για να δώσει την δουλειά στον Μητράκη, έπρεπε να απολύσει τον "γαλάζιο" δημοσιογράφο...
 Γιώργο Κατσιάνη, που κάλυπτε τα τελευταία χρόνια την θέση, δεν πτόησε καθόλου τον. Ζορπίδη!
Όπως δεν τον πτόησε και το γεγονός ότι ο κ. Μητράκης σήμερα εργάζεται (ή καλύτερα αμοίβεται) από τέσσερις εργασίες. Μπορεί σήμερα οι άνεργοι δημοσιογράφοι στη Θεσσαλονίκη να υπερβαίνουν τους 100, ωστόσο ο κ. Μητράκης ταυτόχρονα βρίσκεται στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος, στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Επενδυτής", στο Γραφείο Τύπου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης και στο κρατικό ραδιόφωνο "FM-102" , του οποίου είναι μόνιμος υπάλληλος, αφού από συμβασιούχος που ήταν επί ΠΑΣΟΚ, μονιμοποιήθηκε με το γνωστό ΠΔ Παυλόπουλου, όπως και εκατοντάδες άλλοι "πράσινοι" συνάδελφοι του στην κρατική ραδιοτηλεόραση...
Μην ρωτάτε πώς προλαβαίνει να ανταποκρίνεται σε τόσες υποχρεώσεις ο κ. Μητράκης γιατί οι ικανότητές του είναι πάρα πολύ γνωστές στους δημοσιογραφικούς κύκλους.

Τα θερμά συγχαρητήρια μας στον κ. Ζορπίδη, που κρατά ζωντανή την παράδοση της Δεξιάς...
Τα θερμά συγχαρητήρια μας στη ΝΔ Θεσσαλονίκης που βλέπει να συμβαίνουν τέτοια όργια στους κόλπους της και δεν "παίρνει κεφάλια"...
Δ.Μ.

ΥΓ: Μην ξανακούσω τίποτε μίρλες και κλάψες από δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης ότι υπάρχει μεγάλη ανεργία κλπ!!! Εάν "κύριοι" συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΜΘ ανέχεστε τέτοια φαινόμενα τότε είστε άξιοι της μοίρας σας και ανάξιοι της εμπιστοσύνης των (ανέργων) συναδέλφων σας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη