Την 5η του δουλειά εξασφάλισε "πράσινος" δημοσιογράφος από (τι συνηθισμένο!!!) Δεξιό εργοδότη!!!

3 Ιαν 2012

Όποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Μιχάλης Ζορπίδης είναι ένας κλασικός Δεξιός, με την είδηση αυτή θα πρέπει να πεισθεί ολοκληρωτικά!
Ο Μιχάλης Ζορπίδης λοιπόν προσέλαβε τον γνωστό "πράσινο" δημοσιογράφο Γιώργο Μητράκη και τον τοποθέτησε στο Γραφείο Τύπου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, του οποίου είναι πρόεδρος!
Το γεγονός ότι για να δώσει την δουλειά στον Μητράκη, έπρεπε να απολύσει τον "γαλάζιο" δημοσιογράφο...
 Γιώργο Κατσιάνη, που κάλυπτε τα τελευταία χρόνια την θέση, δεν πτόησε καθόλου τον. Ζορπίδη!
Όπως δεν τον πτόησε και το γεγονός ότι ο κ. Μητράκης σήμερα εργάζεται (ή καλύτερα αμοίβεται) από τέσσερις εργασίες. Μπορεί σήμερα οι άνεργοι δημοσιογράφοι στη Θεσσαλονίκη να υπερβαίνουν τους 100, ωστόσο ο κ. Μητράκης ταυτόχρονα βρίσκεται στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος, στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Επενδυτής", στο Γραφείο Τύπου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης και στο κρατικό ραδιόφωνο "FM-102" , του οποίου είναι μόνιμος υπάλληλος, αφού από συμβασιούχος που ήταν επί ΠΑΣΟΚ, μονιμοποιήθηκε με το γνωστό ΠΔ Παυλόπουλου, όπως και εκατοντάδες άλλοι "πράσινοι" συνάδελφοι του στην κρατική ραδιοτηλεόραση...
Μην ρωτάτε πώς προλαβαίνει να ανταποκρίνεται σε τόσες υποχρεώσεις ο κ. Μητράκης γιατί οι ικανότητές του είναι πάρα πολύ γνωστές στους δημοσιογραφικούς κύκλους.

Τα θερμά συγχαρητήρια μας στον κ. Ζορπίδη, που κρατά ζωντανή την παράδοση της Δεξιάς...
Τα θερμά συγχαρητήρια μας στη ΝΔ Θεσσαλονίκης που βλέπει να συμβαίνουν τέτοια όργια στους κόλπους της και δεν "παίρνει κεφάλια"...
Δ.Μ.

ΥΓ: Μην ξανακούσω τίποτε μίρλες και κλάψες από δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης ότι υπάρχει μεγάλη ανεργία κλπ!!! Εάν "κύριοι" συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΜΘ ανέχεστε τέτοια φαινόμενα τότε είστε άξιοι της μοίρας σας και ανάξιοι της εμπιστοσύνης των (ανέργων) συναδέλφων σας.
Share

7 σχόλια:

 1. ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ...ΑΛΛΛΙΩΣ Η ΛΑΣΠΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΕΙ ...ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ κ.ΖΟΡΠΙΔΗ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Με όλα αυτά χάσανε τον Δήμο, μας φεσώσανε τον Μπουτάρη και τώρα μυξοκλαίνε που το "βαθυ ΠΑΣΟΚ" θέλει να τους βάλει φυλακή. Στα κάτεργα να βρεθούνε και κανείς να μην ενδιαφερθεί γι αυτόύς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. μήπως θα δούμε τον κ.Ζορπίδη, να αθωώνεται, μετά τη "συνεργασία" αυτή;
  Μήπως έκανε καλά και συνεργάστηκε με το πράσινο παρακράτος, αφού οι δεξιοί είναι ηλίθιοι και τρώνε ο ένας τον άλλο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΑΛΛΗΛΟΣ; ΠΩς ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 4-5 ΔΟΥΛΕΙΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ. ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ.
  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΤΑΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εάν το άρθρο λέει αλήθεια και ο κ,Μητράκης έχει τόσες δουλειές ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!Οι προϊστάμενοί του που τον κρατούν δεν ντρέπονται;
  Να απολυθεί αμέσως από το κρατικοδίαιτο 102.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλά... Αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου μόνο. Η Θεσσαλονίκη, είναι γεμάτη από ΠΑΣΟΚους δημοσιογράφους και προσκηνυμένους πρωην "δήθεν" Νεοδημοκράτες, που έχουν ευνοηθεί απείρως από τα στελέχη της Ν.Δ., για να έχουν την ευκαιρία να βρίζουν τη Ν.Δ. από την ασφάλεια των 2-5 έμμισθων θέσεών τους. Την ίδια ώρα, οι νεοδημοκράτες δημοσιογράφοι είναι στην ανεργία μόνο και μόνο επειδή είναι νεοδημοκράτες, ή απλούστερα, μη ΠΑΣΟΚοι! Και μετά η ΝΔ αναρωτιέται γιατι δεν ακούγονται πουθενά οι απόψεις της (στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης). Επειδή είναι γεμάτη από τύπους σαν τον Ζορπίδη... Για πόσα τον τρέχουν; Για έξι εκατομμύρια; Καλά να πάθει... Ας προσκυνήσει τους ΠΑΣΟΚους για να τον σώσουν από την ξεφτίλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη