8 Ιαν 2012

Η βρωμερή υπόθεση των επίορκων εφοριακών

Μπορείς να τρως όσο θέλεις και να μην κινδυνεύεις,
αρκεί να είσαι σοσιαλιστής.
Όλα ξεκίνησαν το 2002, όταν η Αλίκη Κυριακάκη, ελέγκτρια στο Διαπεριφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Αθήνας (ΔΕΚ) του υπουργείου Οικονομικών - είχε την “κουζουλάδα” ( κατάγεται από την Κρήτη) να επιβάλει μετά από έλεγχο, πρόστιμο 12,5 δισεκατομμυρίων δραχμών στην Telestet ΕΛΛΑΣ (ποινού άραγε να ήταν η ΤΕΛΕΣΤΕΤ;;;), για...
σοβαρές φορολογικές παραβάσεις
.
Από τότε η "καταπράσινη" ΠΟΕ-ΔΟΥ, ξεκίνησε έναν ανελέητο πόλεμο εξαφάνισής της. Μέχρι που την "πέθαναν" τη γυναίκα -σήμερα είναι συνταξιούχος- από τα αρχεία του περιοδικού "φορολογική επιθεώρηση" που εξέδιδε η ΠΑΣΟΚική ΠΟΕ-ΔΟΥ (πρόεδρός της ο Κεπελέρης).
Η γυναίκα κατήγγειλε ότι συνάδελφοί της έχουν τεράστιες βίλες, έδωσε ονόματα στον τύπο, οι εφημερίδες και τα κανάλια σκάλισαν την υπόθεση, έδειξαν τις τεράστιες βίλες και ανακάλυψαν ότι οι Πασόκοι εφοριακοί με τις τεράστιες βιλάρες, απηλλάγησαν από τα δικαστήρια (οι πασόκοι αθωώνονται πάντα στα δικαστήρια).
Μάρτυρας υπεράσπισης των εφοριακών ήταν ο καταπράσινος Καπελέρης, που απασχολεί την επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό.

Η υπόθεση απασχολεί και το δίδυμο Πεπόνη-Μουζακίτη και αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις.
Ο εφορικός που πήγε δυό φορές στα δικαστήρια και αθωώθηκε με αποφάσεις που εξετάζονται από την αρχή, λέγεται Σταύρος Παπαδαυιδ.


Όποια πέτρα κι αν σκαλίσεις ...'Ακης από πίσω

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Σταύρος Παπαδαυιδ, έχει μια σύζυγο, την Ελισάβετ Παπαδαυίδ. Η σύζυγος του εφοριακού ήταν μέλος Δ.Σ. μιας εταιρείας με την επωνυμία «URBANICA Α.Ε.». Η εταιρεία προμηθεύει δήμους και ..δημόσιο, με εξοπλισμό (πάρκα, πάρκιγκ κλπ). (δείτε π.χ. εδώ). Μέλος της εταιρείας υπήρξε και ο στενότατος συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου Γιάννης Μπέλτσιος, ο αντ΄αυτού του Άκη δηλαδή που εμφανίζεται όπου υπάρχει ο συνδυασμός των λέξεων "Άκης + χρήμα".

Τόσο απλά, τόσο σοσιαλιστικά, δεν πήγε κανείς από τα πράσινα τρωκτικά με τις γιγαντιαίες μασέλες, φυλακή. Κάτι τύποι σαν τον Λεμούσια (προφανώς δεν σας λέει τίποτε το όνομά του) και τον Εφραίμ, όμως, γνώρισαν τη ..γλύκα της φυλακής, που δεν γνώρισαν Τσουκάτοι, Μαντέλοι, Άκηδες κλπ σοσιαλιστές. Φαίνεται πώς της φυλακής τα σίδερα είναι μόνο για τους δεξιούς.

δείτε περισσότερα αποκαλυπτικά στοιχεία στο directnews

διαβάστε και:

Εφοριακοί με βίλες, συνένοχοι πολιτικοί !

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη