17 Ιαν 2012

Βρώμικο χτύπημα εναντίον Βενιζέλου η σύλληψη Παπαχατζή;

Είναι γνωστό στη Θεσσαλονίκη, ότι ο Χρήστος Παπαχατζής,  πρώην πρόεδρος της ΠΑΣΚ Εφοριακών, συνδέεται με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ήδη οι πρώτες υποψίες, αλλά και οι πρώτες μπηχτές, διακινούνται στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Πολλοί το θεωρούν βρώμικο χτύπημα εναντίον του Βενιζέλου, εν όψει της διεκδίκησης της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε, θα διαβάσατε κι εσείς σε ..
blogs και sites, ότι οι "δελφίνοι" του ΠΑΣΟΚ κάθονται σούζα στον Παπανδρέου, επειδή έχει -για τον καθένα- κάτι περίεργους φακέλους ο Καρχιμάκης!
Πάντως το e-mail που διακινείται με ταχύτητα αστραπής, ενοχοποιεί τον Βενιζέλο -από πού ως πού;- προσπαθώντας τάχαμου να τον απεμπλέξει: 
"Άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαχατζής που συνελήφθη ως μέλος της Μαφίας του Βορρά. Άνθρωπος που φυσικά και εκμεταλεύτηκε την σχέση του με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και εν αγνοία του δρούσε ως "κακοποιός και στυγνός εκβιαστής".

Πάντως, άσχετα με όλα τα παραπάνω, εμείς το ΄παμε στον κ.Βενιζέλο, πολλές φορές, εδώ και μήνες: αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να δεις ποτέ Ευάγγελε. Πάντα θα σε βλέπουν σαν ξένο σώμα. Αν θες να είσαι αρχηγός, πρέπει να κάνεις δικό σου κόμμα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη