30 Ιαν 2012

Στου Γουδή, όχι "στα τσακίδια"

Σπυρίδωνος Σουσάνη 
Πρέπει καθημερινά να αρχίσει να γίνεται από όλους μας απαίτηση η τιμωρία όλων όσων διαχειρίστηκαν τα κοινά. Όλοι γνώριζαν τόσο τα οικονομικά της χώρας όσο και το κίνδυνο της εθνικής μας κυριαρχίας. Ο νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε ή προειδοποιήθηκε με την ανάληψη των καθηκόντων του από την..
κα Μπενάκη πρόεδρο της τότε Βουλής για τον κίνδυνο των εθνικών μας συνόρων. Ανησύχησε ; και βέβαια ΟΧΙ. Δεν ασχολήθηκε. Ούτε φυσικά οι πρωθυπουργοί, υπουργοί και λοιποί συγγενείς Γραμματείς και Φαρισαίοι. Και όχι μόνο. Σε αγαστή συνεργασία με Τραπεζίτη της κεντρικής τράπεζας, τίναξαν την οικονομία της Ελλάδος στον αέρα. Όλοι μαζί έβαλαν τον λαό στο τραπέζι του Προκρούστη.
Κάποτε πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και να ζητήσουμε ευθύνες. 
Δεν είναι δυνατό οι πολιτικοί να κυκλοφορούν χαμογελαστοί ανάμεσά μας και με περίσσιο θράσος να λένε ότι αυτοί θα μας σώσουν, όταν οι ίδιοι ατιμώρητοι μας κατέστρεψαν. 
Δεν είναι δυνατό να ανεχόμαστε αυτούς που χειροκροτούσαν τον αρχηγό τους και ταξιδιάρη, σκληρό διαπραγματευτή με την τρόικα όπως μας λένε, όταν ομολογούν οι ίδιοι ότι δεν διάβασαν το μνημόνιο που υπέγραψαν. 
Από πού αντλούν το δικαίωμα να καταστρέψουν μια υπερήφανη χώρα και να την υποδουλώσουν στα νύχια των τοκογλύφων και της Γερμανίας. Θα έχω άδικο να είμαι υποψιασμένος ότι κάποιοι έχουν λάβει αργύρια ώστε να εξαπατήσουν ένα ολόκληρο λαό. Να κάνουν ένα λαό να πιστέψει, συνεπικουρούμενοι από ύποπτα ΜΜΕ, ότι η μόνη λύση είναι αυτή που προτείνουν και ότι είναι μονόδρομος. 
Αυτός είναι ο λόγος που δεν οδηγούν τον λαό στις εκλογές. Γιατί .. Γιατί δεν ολοκλήρωσαν την παράδοση της χώρας το καταστροφικό τους έργο. Γιατί θα χάσουν την ευκαιρία να τυμβωρυχίσουν στο πτώμα της πεθαμένης Ελλάδος. Όσο μπορέσουν να επιμηκύνουν τον χρόνο παραμονής τους την εξουσία. Ότι αρπάξουν. Χρεοκοπία τώρα. Είναι προτιμότερο να δυστυχήσουμε για κάποιους μήνες, όσο χρειασθεί παρά να θαφτούμε εμείς και τα παιδιά μας στο εσαεί. Τουλάχιστον θα έχουμε μέλλον. 
Τρέμουν στην ιδέα ότι θα δώσουμε το παράδειγμα και σε άλλες χώρες ώστε δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσουν και να μη μας στηρίξουν. Γνωρίζουν οι πολιτικοί μας ότι θα μείνουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Δεν θέλουμε σκελετούς αλλά την στάχτη τους. Θα βρεθεί Έλληνας βουλευτής να υπογράψει το επαίσχυντο μνημόνιο; Η πράξη ξεφεύγει από τα όρια του δωσιλογισμού και θα θεωρηθεί προδοσία με ότι αυτό συνεπάγεται. 
Η κα Κανέλη ήταν πολύ επιεικής στην πρωινή εκπομπή του κ. Παπαδάκη στέλνοντας τους «στα τσακίδια ». Οι αλήτες της πολιτικής πήραν ένα χρέος από το 120% το έφθασαν σε δυο χρόνια στο 160% για να το κατεβάσουν οι τυχοδιώκτες στο 120% το 2020 αφού προηγουμένως θα έχουν στείλει στον τάφο την Ελλάδα. Είναι βέβαιο ότι μας πτώχευσαν. Απλά θέλουν τοκογλύφοι και Γερμανοί, με την υπογραφή των δωσίλογων αφού βάλλουν χέρι στην περιουσία της Ελλάδας και θα μας έχουν στεγνώσει να μας πουν μετά δυστυχώς πτωχεύσατε. 
Το φώναζε ο κ. Χατζηνικολάου στον Real FM πριν ένα χρόνο. Δεν υπάρχουν δύσκολες μάχες διαπραγμάτευσης. Υπάρχει δωσιλογισμός. Δεν έχει παραπέρα. Πρέπει να σταματήσουμε τις διαπιστώσεις και να εξεγερθούμε. πριν είναι αργά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη