4 Φεβ 2012

95,2% ψηφίζουν υπέρ της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης!!!

Έφτασαν ήδη τους 1000 οι πολίτες που έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα, στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που γίνεται στο blog προεδρική δημοκρατία, σχετικά με το τι θέλουν οι ίδιοι οι πολίτες να γίνει με το Σύνταγμα της χώρας.
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι:...


1) Υπέρ της δημιουργίας  Νέου Συντάγματος από Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση έχουν ψηφίσει 952 πολίτες, ποσοστό 95,2%!!!


2) Υπέρ της Αναθεώρησης του ισχύοντος Συντάγματος από τους πολιτικούς, όπως δηλαδή το ίδιο το ισχύον Σύνταγμα προβλέπει, έχουν ψηφίσει 18 πολίτες, ποσοστό 1,8%.

3) Υπέρ της θέσης να Μην Αλλάξει τίποτα στο ισχύον Σύνταγμα, έχουν ψηφίσει 22 πολίτες, ποσοστό 2,2%.

4) Τέλος 8 πολίτες, ποσοστό 0,8% ψήφισαν ότι δεν γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι πέρα από κάθε πρόβλεψη. Θα αφήσουμε αυτή τη σημαντική ψηφοφορία (ίσως η σημαντικότερη που έχει γίνει μέχρι σήμερα) αναρτημένη για αρκετό διάστημα, ώστε να συγκεντρώσει αρκετές ψήφους, αν και από την εμπειρία μας είμαστε βέβαιοι ότι, το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει σημαντικά.

Τώρα πια είμαστε σίγουροι ότι η βάση της Ελληνικής κοινωνίας έχει αλλάξει δραματικά στάση. Εκτός του ότι αποδεικνύεται απόλυτα δημοκρατική, έγινε και ανέλπιστα προοδευτική, υπερβαίνοντας το υπερσυντηρητικό ολιγαρχικό πολιτικό σύστημα.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη