11 Φεβ 2012

Δηλαδή αν πάμε σε εκλογές και βγεί η ΝΔ τι θα αλλάξει;

Κύριε Σαμαρά, αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε -λόγω εκτάκτων συνθηκών- να εφαρμόσετε την πολιτική σας, ξεκουμπιστείτε! Αφήστε να μας σώσει άλλος. Δεν είναι να μας σώσετε εσείς.
Το μήνυμα που περνά η Συγγρού αυτήν την ώρα στους οργισμένους οπαδούς της, που βλέπουν τη μια κωλοτούμπα μετά την άλλη είναι: "τι να κάνουμε, εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, θα πεινάσουν τα παιδιά μας, ας υπογράψουμε (ακριβώς αυτά έλεγε κι ο Παπανδρέου στο μνημόνιο Ι) και πάμε αμέσως σε..
εκλογές (όπου θα γίνουμε κυβέρνηση)."
Και είνα αυτό παρηγοριά στον συντηρητικό ψηφοφόρο;
Και τι έγινε που θα βγείτε κυβέρνηση; Ας πούμε ότι ο Σαμαράς βγαίνει με 75% και 250 βουλευτές. Τι θα κάνει; Τι θα αλλάξει από αυτά που έχουν εξοργίσει τον κόσμο; Πώς θα αναθερμάνει την οικονομία, όταν έχουμε δεσμευθεί με το μνημόνιο ΙΙ, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να διαλύσουμε την οικονομία. Ο σκοπός της τρόικας είναι να καταστραφεί ολοσχερώς η ελληνική οικονομία. Να μην μπορεί να ορθοποδήσει με τίποτε. Αυτό το νόημα έχουν οι απανωτές φορολογικές επιδρομές και η ποινικοποίηση της επιχειρηματικότητας. Ποιός τρελός θα ασχοληθεί με το επιχειρείν στην Ελλάδα;
Τι θα κάνει λοιπόν ως Πρωθυπουργός ο Σαμαράς;
Εδώ δεν μπορεί να πεί όχι, όταν είναι στην αντιπολίτευση, θα πεί όχι όταν είναι Πρωθυπουργός;
Θα κάνει άλλη μια τεράστια κωλοτούμπα στο θέμα του ΦΠΑ π.χ., έτσι δεν είναι;
Δεσμεύτηκε ότι θα μειώσει τον ΦΠΑ από 23% σε 19%.
Κι αν η τρόικα πεί "όχι δεν θα τον μειώσεις, γιατί έτσι γουστάρουμε ρε μαλάκα!" όπως δηλαδή λέει συνεχώς μέχρι σήμερα, τι θα κάνει ο Σαμαράς; Θα σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης τότε; Και γιατί δεν το σηκώνει τώρα;
Τι θα κάνει με το χαράτσι της  ΔΕΗ που δεσμεύθηκε ότι θα καταργήσει; Αφού αν το καταργήσει θα χαθούν 2 δις, άρα δεν μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος για τον οποίο δεσμευθήκαμε. Θα ξανακάνει μια γιγαντιαία κωλοτούμπα και θα κρατήσει το χαράτσι, επειδή ."δεν γίνεται αλλιώς".
Ξέρετε τι μας ενοχλεί ως taxalia και το ΄παμε χιλιάδες φορές;
Ότι σιχαινόμαστε την ανακολουθία των πολιτικών. Γι΄αυτό τα χώνουμε στον Παπανδρέου, τόσο καιρό. Για έναν και μοναδικό λόγο: γιατί προεκλογικά μιλούσε για αυξήσεις μισθών και συντάξεων και μετεκλογικά έκανε μειώσεις. Φυσικά προέβαλλε δικαιολογίες για αυτό.Πάντα υπάρχουν δικαιολογίες.
Αυτό ακριβώς θα κάνει κι ο Σαμαράς. Θα κάνει ΚΑΙ αυτός μια τεράστια κωλοτούμπα, θα συνεχίσει να διαχειρίζεται με τον ίδιο αναποτελεσματικό τρόπο την κρίση και δεν θα τηρήσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ προεκλογική του δέσμευση.
Ε, λοιπόν, ο φαύλος κύκλος που πρέπει να τελειώνει με φωτιά και τσεκούρι σε αυτό το γαμημένο κωλοκράτος, είναι ακριβώς αυτή η γαμημένη ανακολουθία των πολιτικών. Να "δεσμεύονται" προεκλογικά και όταν γίνονται κυβέρνηση να "ανακαλύπτουν" ότι "δυστυχώς" οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν τους επιτρέπουν να κάνουν όσα υπόσχονταν.
Αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώνει δια πυρός και σιδήρου. Όσο αίμα κι αν χρειαστεί, όσες θυσίες, όσος πόλεμος, ο ελληνικός λαός, δεν πρέπει να επιτρέψει να ξαναβγούν πολιτικοί απατεώνες που άλλα λένε προεκλογικά και άλλα κάνουν μετεκλογικά.
Πρέπει να το επιβάλλει δια της μάχαιρας! Τελεία και παύλα. Αρκετά πλήρωσε ο Ελληνας τους ψεύτες πολιτικούς.
Αν δείτε κ.Σαμαρά ότι δεν μπορείτε -για τον "χ" ή "ψ" λόγο- να κάνετε αυτά που υποσχεθήκατε, ότι δεν μπορείτε να εφαρμόσετε την οικονομική πολιτική που σχεδιάσατε για την "επανεκίννηση της οικονομίας" πάρτε δρόμο! Ξεκουμπιστείτε! Από τώρα! Όχι άλλες κωλοτούμπες!
Μη διανοηθείτε να μείνετε στην εξουσία ούτε μία μέρα, αν δεν μειώσετε τον ΦΠΑ, ένα (-1-) λεπτό μετά την ανάληψη κυβερνητικών καθηκόντων. Στο δεύτερο λεπτό θα αρχίσουμε να σας βομβαρδίσουμε ανελέητα από δώ.
Και αυτό είναι δέσμευση. Και επειδή εμείς οι μπλόγκερς δεν είμαστε τυχοδιώκτες πολιτικοί κωλοτούμπες, θα τηρήσουμε τη δέσμευσή μας.

Σας το ξαναλέμε με όλη τη δύναμη της φωνής μας: αν νομίζετε ότι για οποιονδήποτε λόγο και αιτία (δεν μας ενδιαφέρει, δεν θέλουμε να ακούσουμε τη διακαιολογία, όποια κι αν είναι), δεν θα μπορέσετε να μειώσετε τον ΦΠΑ, αμέσως, μην κατεβαίνετε στις προσεχείς εκλογές. Μην κατεβαίνετε στις εκλογές. Παραιτηθείτε από τώρα, πάρτε τη Γεωργία και τα παιδιά σας και δρόμο.

Αρκετά με τους παπατζήδες. Αφήστε να γίνονται πολιτικοί αυτοί που κάνουν στην κυβέρνηση, αυτά που υπόσχονται στην αντιπολίτευση.
Αυτό το τσίρκο τον Παπανδρέου, αυτόν τον γελοίο παπατζή, τον αρχιψεύτη, τον πολιτικό απατεώνα, τον έστειλε ο λαός ήδη στο διάολο, εκεί που πρέπει να πηγαίνει κάθε πολιτικός που άλλα λέει κι άλλα κάνει.
Κανονίστε την πορεία σας λοιπόν...σας τα ΄παμε έγκαιρα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη