15 Φεβ 2012

Πούτιν: "Κάντε περισσότερο σεξ στους Έλληνες δημοσιογράφους"

Πριν από μερικές μέρες, ο Βλαδίμηρος έγραψε ένα άρθρο στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, στο οποίο αναφερόταν σε όλες τις κυβερνητικές του πρωτοβουλίες.
Ανάμεσα σε αυτές και στις παροχές μητρότητας.
Η ....ridiculous Βρετανική εφημερίδα Dailymail, που είναι αφιερωμένη στον Αντι-Πούτιν αγώνα, έγραψε :


Vladimir Putin ridiculed after demanding Russians have more sex to halt declining population (ρεζίλι έγινε ο Πούτιν, που ζήτησε από τους Ρώσους να κάνουν περισσότερο σεξ για να μειωθεί η υπογεννητικότητα).

Την είδηση αναπαράγουν -μες στην τρελή χαρά- από χθες κι όλα τα ελληνικά portals (π.χ. http://www.tovima.gr/world/article/?aid=443645), αναφερόμενα αόριστα σε μια συνέντευξη στην KP (www.kp.ru)

Επικοινωνήσαμε λοιπόν το πρωί, με e-mail με τη Ρωσική εφημερίδα  Komsomolskaya Pravda και τους ζητήσαμε να μας στείλουν τη συνέντευξη επισυνάπτοντας και το δημοσίευμα της dailymail. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας μας απάντησε στέλνοντας τη συνέντευξη στα Ρώσικα, αλλά και τη μετάφρασή της από το Ρωσικό Πρακτορείο ειδήσεων. Έκλεισε το e-mail με τη φράση "malakes" (για όσους αναπαράγουν τη μαύρη προπαγάνδα της dailymail)!!!! Είδατε που ξέρουν ελληνικά οι Ρώσοι;

Ιδού ολόκληρη η συνέντευξη Πούτιν κι αν βρείτε εσείς να λέει πουθενά "κάντε περισσότερο σεξ", να το πείτε και σε μας.
κι εδώ αφιέρωμα με βίντεο για τη συνέντευξη:

Αυτά, με την "ενημέρωση" που σας προσφέρει το παγκόσμιο δίκτυο συντεταγμένης "δημοσιογραφίας".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη