15 Φεβ 2012

Επιστολή Ψωμιάδη στον Σαμαρά. Τι του γράφει πάλι ο Πανίκας;

Δείτε αυτούσια και ολόκληρη την επιστολή:


«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

            Θλιβερά όσα συμβαίνουν στον τόπο, δυσάρεστα όσα συμβαίνουν στην παράταξη.
            Οι 800.000 φίλοι της Νέας Δημοκρατίας που εξέλεξαν πρόεδρο πριν από δύο χρόνια, προφανώς δεν επιθυμούσαν να δουν την παράταξη κατακερματισμένη και διχασμένη στην αντιμετώπιση του κρίσιμου ζητήματος της κρίσης. Ενός ζητήματος που έχει καταστεί νούμερο ένα εθνικό θέμα για την πατρίδα μας και προκαλεί έντονους συνειδησιακούς προβληματισμούς όχι μόνο σε βουλευτές αλλά –και αυτό είναι που έχει μεγίστη σημασία– στη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
            Οι κανόνες της κομματικής πειθαρχίας μπορεί να δικαιολογούν τη διαγραφή των 22 βουλευτών, οι οποίοι βεβαίως έχουν μια μακρά πορεία στην αγκαλιά της παράταξης. Όμως δεν έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ. Οι πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες απαιτούν σήμερα περισσότερο από ποτέ ενότητα ολόκληρης της Κεντροδεξιάς ώστε να γίνει εφικτή η άσκηση πατριωτικής λαϊκής πολιτικής έναντι των ξένων συμφερόντων.  
Αγαπητέ Αντώνη,
Είσαι ο ηγέτης της μεγάλης Κεντροδεξιάς παράταξης. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.
Θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι αυτή την ώρα η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανείς. Και πρέπει όλοι να βοηθήσουν για την ενότητα -ακόμη και οι βουλευτές και τα στελέχη- ώστε να επιστρέψουν στο κοινό μας σπίτι οι διαγραφέντες.
Γιατί το μεγάλο στοίχημα σε επίπεδο βάσης και σε επίπεδο ηγεσίας δεν μπορεί παρά να είναι το μάζεμα των δυνάμεων της Κεντροδεξιάς, η επίτευξη σύγκλισης με μοναδικό γνώμονα το καλό της πατρίδας και του λαού μας.
Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους διχασμούς. Η ΝΔ έχει μοιραία ρόλο ιστορικό. Όχι στις όποιες προσωπικές πολιτικές, ναι στην ενότητα. Πάνω απ’ όλα η πατρίδα! Πάνω απ’ όλους οι Έλληνες!

Με τιμή,

Παναγιώτης Ψωμιάδης»

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη