28 Φεβ 2012

Διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ηρακλή για φράσεις του κ.Μπουτάρη

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις
από το bluearena.gr
 Φοβερές εκφράσεις εναντίον του Ηρακλή, χρησιμοποίησε ο Γιάννης Μπουτάρης, ντυμένος…χάρος, στο πάρτυ μασκέ που διοργάνωσε ο δημοτικός του συνδυασμός.
Ο ίδιος ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με λαμπάκια στο κεφάλι, χαρακτηρίζει του οπαδούς της ..
ομάδας "Αλήτες" και προσθέτει πως…"ο Ηρακλής δεν είναι πια ομάδα".
Από το βίντεο, μπορεί να καταλάβει κανείς σε τι κατάσταση βρίσκεται, αν και αυτή δεν δικαιολογεί τα όσα είπε, πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Γιάννης Μπουτάρης, γνωρίζει ότι η ιστορία της πόλης, είναι συνιφασμένη με το όνομα του Ηρακλή.
"…μου λέει κάτι να κάνουμε για την ομάδα και του λέω ποια ομάδα ρε φίλε, τους αλήτες; Διότι ο Ηρακλής, δεν είναι πια ομάδα, πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Ζητώ συγνώμη που παραφέρθηκα, αλλά δεν αλλάζω γνώμη και επειδή και επανελλημένα έχει τεθεί στο διοικητικό συμβούλιο από κάτι άλλους χαζούς (σ.σ. προφανώς εννοεί θέμα) για τον Ηρακλή, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Δήμος Θεσσαλονίκης, να στηρίξει την προσπάθεια οποιασδήποτε επαγγελματικής, ομάδας. Είναι ανώνυμη εταιρεία και ας κάνει ότι θέλει. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση -και παρακαλώ πολύ τους αντίστοιχους με τον χοντροκέφαλο του οποίου του ζήτησα συγνώμη- να το έχουν το νου τους" είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος της πόλης. 
Δείτε το σχετικό βίντεο
Τελευταία Ενημέρωση στις 27/02/12    21:59
http://bluearena.gr/index.php/kyanoleyka/ropalies/14480-boutaris-qo-iraklis-den-einai-pia-omadaq-video
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη