19 Φεβ 2012

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ότι πάει στη Ν.Δ.

Πριν από αρκετό καιρό δεχθήκαμε σφοδρές επιθέσεις από ..έγκαβλους οπαδούς του ΛΑ.Ο.Σ. όταν είχαμε γράψει ότι ο Μάκης Βορίδης θα πάει κάποια στιγμή στη Ν.Δ, όπως και ο Γεωργιάδης. Η ιστορία είχε ξεκινήσει όταν γράψαμε ότι θα πάει το τοπικό στέλεχος του..
ΛΑΟΣ (εδώ της Θεσσαλονίκης) Γιάννης Κουριαννίδης τη Ν.Δ. Την απόφαση την είχε πάρει ο Κουριαννίδης, αλλά τον ζόρισαν από το ΛΑ.Ο.Σ. και τον ανάγκασαν να μας στείλει τότε ευγενική διάψευση. Τότε ο Άδωνις μας επιτέθηκε από την εκπομπή του μιλώντας για δημοσιεύματα blogs που είναι τόσο γελοία που δεν αξίζει να τα διαψεύσει κι άλλες τέτοιες πίπες. Του συστήσαμε τότε να κάνει ...υπομονή, έχοντας δεί περισσότερα από αυτόν στην πολιτική, στην οποία γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος. Διότι όπως πάνσοφα είπε η Βούλα Τεκτονίδου "το φτύσιμο επιστρέψει σε αυτόν που το ΄ριξε".
Στην πολιτική ένα είναι βέβαιο: ότι τίποτε δεν είναι βέβαιο και πάντα πρέπει να κρατάτε "πισινή", αγαπητοί πολιτικοί και φανατικοί οπαδοί τους. Ή αν το θέλετε πιό Σαλονικιώτικα: χαλαρά με τον κομματισμό. Μη ζορίζεστε πολύ. Αύριο π.χ. η Ντόρα Μπακογιάννη θα επιστρέψει στη Ν.Δ. Πώς θα αισθανθούν οι οπαδοί της και οι bloggers της για τα άπειρα μηνύματα μίσους, που εκτόξευσαν εναντίον Σαμαρά; Scripta manent και να θυμάστε πάντα: χαλαρά με τα κομματικά! Μην τρελαίνεστε! Πολιτική=αέναος κωλοτουμπιμός.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη