6 Φεβ 2012

Στην έξοδο από Ν.Δ. ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

-"Ψήνεται" συνεργασία με Καμμένο;

-Toν "έφαγε" η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, που άλλωστε υπάρχει μόνο για να καταγγέλει τον Ψωμιάδη.

Με το ένα πόδι εκτός Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το τελευταίο επεισόδιο στη μακρά διαδρομή του προς την έξοδο σημειώθηκε την Τετάρτη, όταν..
ο εν αργία (;) περιφερειάρχης με μία ιδιαίτερης οξύτητας επιστολή του προς τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης τού δηλώνει απερίφραστα ότι στο εξής το κόμμα δεν πρέπει να τον υπολογίζει. 
Eκείνο που ενόχλησε τον κ. Ψωμιάδη ήταν η ανάρτηση στο site της ΝΔ Θεσσαλονίκης, του πρωτοσέλιδου της «Μ», στο οποίο εκτός από το κεντρικό δημοσίευμα, που αφορούσε κείμενο  19 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από τη Β.Ελλάδα για την κατάργηση του ΥΜΑΘ, υπήρχε «χτύπημα» του εμμονικού διώκτη του, Νίκου Ηλιάδη στο ρεπορτάζ που τον αφορούσε και τον συνέδεε φωτογραφικά με μέλη της "μαφίας των τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης", με υπέρτιτλο "όποια πέτρα κι αν σηκώσεις..." 
Βεβαίως, το site της ΝΔ δεν θα μπορούσε να κόψει την εφημερίδα στη μέση και πιθανώς ο κ.Ψωμιάδης αναζητούσε την αφορμή. Και την βρήκε στο "κατάπτυστο" -όπως το χαρακτηρίζει- πρωτοσέλιδο της Μακεδονίας.



H ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Θεσσαλονίκη: 1 Φεβρουαρίου 2012 
Προς κ. Δημήτρη Τσάμη, πρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης 
Κοινοποίηση κ. Αντώνη Σαμαρά, πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Οικονόμου, αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Νέας Δημοκρατίας 

Αξιότιμε κ. πρόεδρε, 

Έφτασε χθες (31/1/2012) στο email μου το ενημερωτικό newsletter της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ (δείτε το εδώ). Έκπληκτος διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο δελτίο, το οποίο αποστέλλεται σε όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, αναπαρήγαγε το κατάπτυστο, όσον αφορά το πρόσωπό μου, πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακεδονία» της Κυριακής 29/1/2012. Δεν είναι δυνατόν η επίσημη ιστοσελίδα της παράταξής μας να προωθεί ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να έχει καταγγελθεί από τη Διοικούσα Επιτροπή! 
Το ανεπίτρεπτο αυτό γεγονός έρχεται να προστεθεί σε σειρά παλιότερων ενεργειών ή παραλείψεων της Διοικούσας Επιτροπής, που θα έκαναν οποιοδήποτε στέλεχος της παράταξής μας να νιώθει ανεπιθύμητο από τον τοπικό μηχανισμό της ΝΔ. Είναι προφανές πως η επίδειξη καλής θέλησης από μέρους μου είναι πλέον άνευ αντικειμένου. Θεωρώ λοιπόν ότι στο εξής δεν έχω θέση στις συνεδριάσεις και τις λοιπές δραστηριότητες της Διοικούσας Επιτροπής. 
Η στάση μου αυτή υπαγορεύεται πλέον από λόγους αξιοπρέπειας και τιμής απέναντι στα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη μας που με τίμησαν και με τιμούν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους εδώ και τριάντα χρόνια. Απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της ΝΔ που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εσωκομματικές προεδρικές εκλογές της παράταξής μας. Υπάρχουν και όρια, τα οποία προφανώς κάποιοι έχουν ξεπεράσει εδώ και αρκετό καιρό. 
 Με τιμή Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη