7 Μαρ 2012

Κι όμως! Στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να ψωνίσετε φθηνά σχεδόν ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

Ναι, πολύ πριν από το "κίνημα της πατάτας", είχε στηθεί στη Θεσσαλονίκη, ένας μη κερδοσκοπικός συνεταιρισμός, που έφτιαξε κατάστημα και πουλάει, όχι μόνο πατάτες, αλλά το σύνολο σχεδόν των αναγκαίων προϊόντων χωρίς κέρδος! Σε μόνιμη βάση. Μέχρι τώρα δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, με τη βοήθεια του taxalia όμως θα γίνει. Δείτε τις λεπτομέρειες:

Ο συνεταιρισμός λέγεται "ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΣ" και έχει κατάστημα -ας πούμε σούπερ μαρκετ, επειδή είστε εξοικειωμένοι με τον όρο- στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στην οδό Αλ. Παπαδιαμάντη 24, στη Νέα Ευκαρπία. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 685754 6944-776 258.


Στο παντοπωλείο της οδού Παπαδιαμάντη, μπορείτε να βρείτε τρόφιμα, χαρτικά, απορρυπαντικά, καλλυντικά, είδη υγιεινής και περιποίησης σώματος σε τιμές κόστους. Ο συνεταιρισμός προσθέτει ένα ελάχιστο συμβολικό ποσοστό κέρδους, για τα λειτουργικά του έξοδα. Για παράδειγμα, οι πατάτες Νευροκοπίου, έχουν 0,29 το κιλό.



Επισκεφθείτε το site (που θέλει βελτίωση, αλλά είπαμε: δεν είναι επαγγελματίες οι άνθρωποι) www.synepikouros.gr για περισσότερες πληροφορίες ή καλέστε στο 2310-685.754.

Και μην ξεχνάτε ότι είναι ένας προμηθευτικός συνεταιρισμός κι όχι το Carrefour. Μην περιμένετε να βρείτε χαβιάρι, ούτε την οργάνωση των super-markets και ενημερωθείτε πώς θα γίνετε μέλη, ποιό είναι το κόστος εγγραφής και αποφασίστε αφού λύσετε τις απορίες σας και πιστέψετε στο συνεταιριστικό κίνημα.

Μετά, πείτε τις εμπειρίες σας στο taxalia, αλλά και οποιαδήποτε άλλη παρόμοια καλή ιδέα, για να βοηθήσουμε με την εμβέλεια του taxalia, να γίνονται γνωστές οι καλές πρωτοβουλίες. Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη, για να κάνουμε τη ζωή μας, λίγο καλύτερη (γιατί αν περιμένουμε από τους πολιτικούς....).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη