24 Μαρ 2012

Τα τέσσερα φάουλ του Καμμένου και οι κίτρινες κάρτες

1) Αγαπητέ Πάνο ... με το θέμα του ελικοπτέρου δεν ξεκαθάρισες το πράγμα εντελώς. Μας έδειξες ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που θα μπορούσε να είχε γραφεί και χθες και από οποιονδήποτε και που δεν φέρει κάποια κρατική σφραγίδα. Δεν έχει καν τις επαγγελματικές σφραγίδες των συναλλασομένων ... κάτι που δεν συμβαίνει ποτέ..
στην επιχειρηματική πρακτική και μάλιστα για μία τόσο μεγάλη συναλλαγή που αφορά ένα ακριβό μηχάνημα.  Μεταβιβάσεις μετοχών για ενοικίαση ελικοπτέρων/οχημάτων/ακινήτων κλπ  επίσης δεν συνηθίζονται. 
Το τοπίο παρέμεινε θολό και ίσως άλλες εξηγήσεις , λιγότερο παράξενες να είχαν καλύτερο αποτέλεσμα. 
Και δεν είναι τραγικό να ακούσει κανείς ότι είναι παρανοική η φορολογία στην Ελλάδα για τους φίλους της πτήσης γι ΄αυτό οδηγήθηκες στην Κύπρο και σε offshore. Θα σου το συγχωρούσαν καθώς αυτό είναι πολύ κατώτερο σε αξία από την αντίσταση που έκανες απέναντι στα λαμόγια της Βουλής. Άλλωστε χιλιάδες Έλληνες απέκτησαν αυτοκίνητα με κόκκινες πινακίδες παράνομα για να γλιτώσουν από την μαφιόζικη φορολογία του κράτους. 
Ακόμα και η τιμή ενός τέτοιου ελικοπτέρου (270.000 Λίρες Αγγλίας με ΦΠΑ) δεν είναι και αδιανόητη για έναν βουλευτή με εισοδήματα άνω των 10.000 ευρώ μηνιαίως. Υπάρχουν αγρότες με τρακτέρ πιο ακριβά από ένα τέτοιο ελικόπερο. Και υπάρχουν χιλιάδες λαμόγια ανά την Ελλάδα με βίλες που κόστισαν 10 φορές την τιμή ενός ελικοπτέρου.
Η αλήθεια απελευθερώνει και αφοπλίζει τους αντιπάλους σου. Ακόμα και η παραδοχή μίας άσχημης αλήθειας θα σε κάνει πιο δυνατό στη συνείδηση αυτών που σε προτιμούν ... γιατί αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που σε προτίμησαν. Για να γλιτώσουν από τους ψεύτες, τους κλέφτες, τη συγκάλυψη, τα μισόλογα και τη λαμογιά.  Οι περισσότεροι Έλληνες , τέτοιες πρακτικές τις θεωρούν πταίσματα, όταν έχουν πληρώσει με ΔΕΚΑΔΕΣ δισεκατομμύρια ....άλλες "πρακτικές"... με υποβρύχια που γέρνουν, με F16 που μπάζουν νερά, άρματα που ξεφλουδίζουν και τρένα που δεν χωράνε στις γραμμές.

2) Σε άκουσα Πάνο στην τηλεόραση να φέρνεις ως παράδειγμα επανάστασης (!) τη Λιβύη και τη Συρία ! 
Είναι δυνατόν φίλε Πάνο; Και η κουτσή Μαρία ξέρει ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από αυτές τις "αυθόρμητες" επαναστάσεις υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ, της Μασονικής Λεγεώνας των μισθοφόρων Ξένων, των πρακτόρων της Mossad και του Soros . Είναι δυνατόν να καλείς τους Έλληνες να μιμηθούν με τέτοια αποτυχημένα παραδείγματα έγχρωμων σιωνιστικών επαναστάσεων ;

3) Διάβασα ότι στο Ρέθυμνο κατεβάζεις υποψήφιο δημοσιογράφο με γνωστές ιδέες περί αυτονόμησης της Κρήτης και δημιουργίας ομόσπονδων κρατιδίων (!) εντός Ελλάδας!  
Ναί ξέρουμε ... έχει τοπική εφημερίδα και θα βοηθήσει ίσως. Αλλά πιστεύεις ότι το ποσοστό σου οφείλεται σε τέτοιες "προσωπικότητες" ή καθαρά στη δική σου έμπρακτη αντίσταση στη λαμογιά;

4) Διάβασα ότι κατεβάζεις υποψήφια σύζυγο υψηλόβαθμου ανθρώπου της ΕΛΑΣ , αγαπημένο παιδί της Αμερικανικής πρεσβείας που παρακολουθούσε τον Κώστα Καραμανλή με περγαμηνές από σπουδές σε Αμερικάνικες Υπηρεσίες κι  εμπλοκή στην υπόθεση απαγωγής των Πακιστανών;;; 


Κατανοούμε τη βιασύνη για την κεφαλαιοποίηση των ποσοστών που δίνουν οι δημοσκοπήσεις αλλά αυτά τα ποσοστά δημιουργήθηκαν από την κόντρα στο σύστημα κι όχι από την εξυπηρέτησή του.

Καλύτερα να χάσεις τις ψήφους του συστήματος με νέους υποψήφιους παρά να χάσεις τις ψήφους των εξοργισμένων Ελλήνων που σε εμπιστεύονται και σου δίνουν αυτά τα ποσοστά. Δεν έχεις δικαίωμα να πάρεις την εμπιστοσύνη του κόσμου και να την μεταρέψεις σε δύναμη στα χέρια λαμόγιων που υπηρέτησαν το σύστημα εδώ και χρόνια. Και μην ακους που σου λένε θα σου φέρω ψήφους. Τα ποσοστά σου οφείλονται σε σένα αποκλειστικά και στην ιδέα της αντίσταση και όχι στην φτηνιάρικη "πελατεία" των λαμόγιων που έφεραν την Ελλάδα στην καταστροφή. 
Και μην θέσεις ως δικαιολογία την κλασική νεοελληνική λαμογιά:

"Ας εκλεγούμε πρώτα, έστω και με υποψηφιότητες - σαβούρα  ... και μετά βλέπουμε ." 

Όταν άνθρωποι του συστήματος , θα βρεθούν στα έδρανα της παράταξής σου ... είναι πιο πιθανό να σε ελέγξουν αυτοί και να σε εκβιάσουν παρά να τους επιβάλλεις την πολιτική σου... μιας και αυτοί θα έχουν τις πλάτες του διαπλεκόμενου συστήματος και των ΜΜΕ , σύμπλεγμα με το οποίο οι ψηφοφόροι σου θέλουν να κοντραριστείς.

Αυτός είναι ο λόγος που θα σε ψηφίσουν , κι όχι μόνο για να εκλεγείς εσύ προσωπικά σαν βουλευτής αλλά για να έχεις μία ομάδα πραγματικών εκπροσώπων του λαού μαζί σου που θα μπορούν να επηρρεάζουν καταστάσεις κόντρα στο σύστημα. 
Δεν θέλουν να σε δουν περιτρυγιρισμένο από φιλάργυρους και ξεπουλημένα τομάρια που πουλούσαν και τη μάνα τους για μερικά χιλιάρικα στην Τράπεζα.
Γι' αυτό οι Έλληνες θα σου δώσουν δύναμη με την ψήφο τους ώστε να χρηματοδοτηθείς ως κόμμα από τον προϋπολογισμό προκειμένου να μπορέσεις να αντιπαρατεθείς στα ίσα με τα κόμματα του συστήματος και του συστήματος Soros. Όχι φυσικά για να βλέπουν διάφορα λαμόγια να τσιμπάνε βουλευτικές αποζημιώσεις εξαιτίας σου.

Οι ψηφοφόροι σου, ακόμα και στο Tweeter περιμένουν απαντήσεις , περιμένουν τις ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ σε όλους όσους υπηρετούν το σύστημα και ξαφνικά τέθηκαν στη διάθεση σου ως δήθεν αντιστασιακοί.

Μην ξεχνάς ότι στη δική σου περίπτωση ο κόσμος θα ψηφίσει εσένα , τη διαδρομή σου και την ιδέα της αντίστασης και ΔΕΝ τους ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο κάθε υποψήφιος κι αν θα έχει ΠΕΛΑΤΕΙΑ και ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ κλπ . Αν ήθελαν ψεύτες και κλέφτες πολιτικάντηδες με εκλογική πελατεία ...δεν θα ψήφιζαν εσένα! 
Μην τους δώσεις λοιπόν ...μία από τα ίδια!

Σε όλη την Ελλάδα θα ψηφίσουν τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ και όχι τη συζυγο του Ραχωβίτσα. Ο λαός δεν περιμένει από τον κ.Ραχωβίτσα της DEA και της Πρεσβείας  ... καμία αντίσταση στο σύστημα. 
Συνάδελφοι του κ.Ραχωβίτσα έβαλαν πλάτη στο σύστημα, προστάτευσαν τους κλέφτες από την οργή του κόσμου και παραβίασαν πολλές φορές το Σύνταγμα προκειμένου να μην ανατραπεί το σημερινό καθεστώς που κατέστρεψε την ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων. Κι αν αποφασίσουν να μας ξαναφερουν Χούντα...πάλι οι συγκεκριμένοι κύκλο θα βάλουν πλάτη όπως παλιά.
Ο κόσμος θα ψάξει και θα ρίξει απλά το δικό σου ψηφοδέλτιο για να ψηφίσει υπέρ της αντίστασης κι αν αντιληφθεί ότι μέσα στο ψηφοδέλτιο η ψήφος του θα εξασφαλίσει και θα κάνει ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ  ανθρώπους από την παλιά σαβούρα του συστήματος ... θα έχεις δραματικές απώλειες από τον χώρο των εξοργισμένων Ελλήνων. 

Αν καταφέρεις να δώσεις άλλοθι στον κόσμο να πει : "Κι ο Καμμένος από την ίδια πάστα είναι !"  θα μείνεις με ποσοστά Καρατζαφέρη... Κι όταν το σύστημα δώσει εντολή στα λαμόγια που τυχόν εντάξεις στο κόμμα σου να σε εγκαταλείψουν για να ενισχύσουν τη ΝΔ ... θα μείνεις μόνος σου εντελώς όπως κι ο αρχηγός του ΛΑΟΣ. Αποψίλωσαν τον ΛΑΟΣ με την ελπίδα να κάνουν αυτοδύναμη τη ΝΔ. Το ίδιο μπορεί να κάνουν και με σένα αν δώσεις δύναμη σε παραδόπιστους τους πολιτικής.

Περιμένουμε να στήσεις ένα σύστημα που να ΜΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ , να ΜΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ και ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.  
Ένα θωρακισμένο κι απόρθητο φρούριο κι όχι ένα διάτρητο συνασπισμό από λαμόγια που το μόνο που τους ενώνει είναι η λατρεία του χρήματος.
θα σου πάρει χρόνο αλλά εμείς δεν περιμένουμε να ανατραπεί ένα σύστημα που στήνεται εδώ και αιώνες.  
Και μία συμβουλή:
Οι υποψήφιοι σου να επιλεγούν με βάση το τι έχουν κάνει στα πλαίσια της αντίστασης στο σύστημα κι όχι ανάμεσα σε λαμόγια που υπηρέτησαν τα δύο μεγάλα κόμματα για τα ατομικά τους συμφέροντα και τη ματαιοδοξία τους.
Οι ψηφοφόροι σου θέλουν να απαλλαγούν από τους γελοίους που απαρτίζουν τα μεγάλα κόμματα κι όχι να τα βρουν ξανά μπροστά τους επειδή σε εμπιστεύτηκαν. 
Εσύ είσαι μπροστά , εσένα θα ψηφίσουν , αρκεί να μην γεμίσεις τα ψηφοδέλτια με κλόουν της πολιτικής που ψάχνουν τρόπο να βάλουν χέρι στο δημόσιο χρήμα.

Με πραγματική εκτίμηση που ελπίζω να μην χάσω όσο περνάει ο καιρός.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη