1 Απρ 2012

Αθάνατη ελληνική λαμογιά. Δείτε τι καταγγέλει ο αναγνώστης..

...του taxalia, από τη Μυτιλήνη (όλο και κάτι θα σας θυμίσει)
Κι εκεί που ξεκινάς για έναν ήρεμο και χαλαρής διάθεσης Κυριακάτικο καφέ μαζί με φίλους και ωραία παρέα στην προκυμαία Μυτιλήνης, πάντα κάτι.. σ’ αυτή την Ελλάδα μας θα βρεθεί να σε ταράξει! 

Η αναφορά αυτή γίνεται για θέμα ταμειακών αποδείξεων. Το θέμα δεν είναι πως αυτές δεν κόπηκαν, αλλά το ότι είχαν κοπεί πολύ νωρίτερα. Το θέμα ξεκίνησε όταν ο σερβιτόρος έφερε τρεις (3) διαφορετικές αποδείξεις, νόμιμος ως προς τις τιμές, αλλά με διαφορετικές ώρες μεταξύ τους. Να επισημάνω πως όλα τα άτομα της παρέας καθίσαμε ταυτοχρόνως, άρα και η παραγγελία ήταν μία. Αναλυτικά, καθίσαμε στις 19.15 στην καφετέρια και η πρώτη απόδειξη είχε κοπεί 5,5 ώρες πρίν, η δεύτερη είχε κοπεί 2,5 ώρες νωρίτερα και η τρίτη, για τα μάτια του κόσμου, ήταν φρεσκοκομμένη! 
Το ίδιο περαστικό συνέβη πριν λίγες μέρες και πάλι στην προκυμαία Μυτιλήνης σ’ άλλη καφετέρια! Φαντάζομαι πως δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό! Όλο και σε κάποιο άλλο μέρος της χώρας συμβαίνει αυτό! Δεν ξέρω αν γίνεται συστηματικά ή μη, αλλά η ουσία είναι πως πρόκειται για μεγάλη κλεψιά και λαμογιά των καταστηματαρχών! Ως πότε θα γινόμαστε μάρτυρες σε τέτοιου είδους φαινόμενα αισχροκέρδειας; Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! Ας αναλάβουν οι αρμόδιοι δράσης ελέγχου για αυτά τα κρούσματα, γιατι όπως φαίνεται ο Έλληνας μυαλό δεν αλλάζει!
 
Υ.Γ.: Να επισημανθεί πως πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πρώην αλυσίδες καφέ στην Ελλάδα. Μη θέλοντας να θίξω κατονομάσω και να προβάλω την ονομασία του μαγαζιού ή του ιδιοκτήτη, έχω αποκρύψει τα στοιχεία που το φανερώνουν. Για του λόγου το αληθές μαζί με το άρθρο αναρτώ και τη φωτογραφία με τις αποδείξεις. Θαυμάστε!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη