6 Μαΐ 2012

Η Γαλλία ψηφίζει λιτότητα

Όπως πλέον μάθατε όλοι, όταν σε μια χώρα θέλουν να επιβάλλουν άγρια λιτότητα σε βάρος του λαού, επιβάλλουν μια "σοσιαλιστική" κυβέρνηση. Οι σοσιαλιστικές κυβερνήσεις είναι εφεύρεση των επικυρίαρχων του πλανήτη, ώστε να περνάνε τα αντιλαϊκά μέτρα και να διασφαλίζουν τα χρήματά τους και την ισχύ τους οι ..
τραπεζίτες. 

Το σκηνικό σε όλο τον πλανήτη είναι το ίδιο: όπου κυβερνούν άλλα κόμματα, που δεν θέλουν να σκίσουν το λαό τους, πασσάρουν έναν λαοπλάνο δικό τους -απόλυτα ελέγξιμο- ηγέτη, ο οποίος κατακεραυνώνει την "δεξιά" κυβέρνηση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όταν έρθει αυτός θα πάρουν οι πολίτες την εξουσία στα χέρια τους και θα τρώνε με χρυσά κουτάλια (βλέπε Ομπάμα, Παπανδρέου κλπ).

Φυσικά, όταν εκλέγεται ο σοσιαλιστής, αρχίζει η άγρια λιτότητα. Γιατί μόνο μια σοσιαλιστική κυβέρνηση μπορεί να ξεσκίζει το λαό κι αυτός να μην αντιδρά, επειδή του χουν κάνει πλύση εγκεφάλου επί δεκαετίες, ότι ο "σοσιαλισμός" είναι κάτι καλό για τον λαό. Έτσι, επί σοσιαλιστικών κυβερνήσεων κάθεται ήσυχα-ήσυχα να τον σβερκώνουν, ενώ επί "δεξιών" δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του.
Κάπως έτσι ελέγχουν οι τραπεζίτες όλο τον πλανήτη.
Άρα, 
σε λίγους μήνες στη Γαλλία θα γίνουν τα εξής:
Ο "σοσιαλιστής" Ολάντ, θα "ανακαλύψει" ότι ο Σαρκοζί έλεγε ψέμματα, άφησε καμμένη γή, πείραζε τα στατιστικά, ήταν δειφθαρμένος κλπ, κλπ. Οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης θα ρίξουν την αξιολόγηση από ΑΑΑ σε ΒΒ+ ή κάτι τέτοιο, ο Ολάντ θα βγάλει ένα δακρύβρεχτο διάγγελμα, ότι η Γαλλία πρέπει να συμμαζέψει το έλλειμμα για το οποίο φταίνε οι προηγούμενοι και θα αρχίσει να επιβαρύνει με φόρους τα Γαλλικά νοικοκυριά, να μειώνει μισθούς και συντάξεις και να μειώνει το κοινωνικό κράτος.
Μετά από 4-5 χρόνια θα μάθουν και οι Γάλλοι τι εστί σοσιαλισμός !
Αλλά στο μεταξύ, όλος και κάποιος άλλος λαός θα πιστέψει σε έναν σοσιαλιστή παπατζή !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη