27 Μαΐ 2012

Μια ανταπάντηση για το ΒΕΛΟΣ

Με ενδιαφέρον διάβασα την απάντηση του κυρίου Γκορτζή στο σχόλιό μου για το ΒΕΛΟΣ. Δεν νομίζω ότι ο ανώνυμος χρήστης-σχολιαστής του διαδικτύου είναι όπως χαρακτηρίζει ο κύριος Γκορτζής ,''κουκουλοφόρος'' ,όταν ο ίδιος ο νόμος επιτρέπει τον ανώνυμο σχολιασμό και τα σχόλια είναι ..
πολιτικά και όχι υβριστικά.

Αν μπορούσαμε όλοι να σχολιάζουμε παραθέτοντας τα πραγματικά μας στοιχεία ΧΩΡΙΣ να κινδυνεύουμε εμείς και η οικογένειά μας να φάμε κάποια μολότοφ των πραγματικών κουκουλοφόρων η να φακελωθούμε από το αριστερό δημοσιογραφικό κατεστημένο θα το κάναμε.

Η γνώμη του είναι πρωτίστως σεβαστή αφού ήταν όπως διάβασα συμμετέχων στο ΒΕΛΟΣ.

Θα ήθελα μία καθαρότατη απάντηση σε ΕΝΑ μόνον ερώτημα :

Mε ποιον ηθικό κώδικα ο κυβερνήτης και οι μυημένοι στο Κίνημα του Ναυτικού (και μπράβο τους) αξιωματικοί του πλοίου,αποφασίζουν κατά το κοινώς λεγόμενοn, να πάρουν στον λαιμό τους το πλήρωμα που υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύουν πάσει θυσία και το οποίο εκτελεί διαταγές χωρίς να έχει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ να επιλέξει την συμμετοχή του ή μη στην πράξη; Δηλαδή είναι θεμιτό το να εμπλέκω άλλους που δεν έχουν δικαίωμα επιλογής και να τους εκθέτω σε ενδεχόμενα αντίποινα και ανακρίσεις; Προφανώς δεν είχαν όλα τα 270 μέλη του πληρώματος τις ίδιες πολιτικές απόψεις ή τα αυτά αποθέματα αντιστασιακού θάρρους που είχαν ο κύριος Γκορτζής και οι άλλοι. Είναι θεμιτή η ακούσια εμπλοκή τους;

Σημειωτέον ότι μόνο 31 από τα 270 μέλη του πληρώματος ζήτησαν πολιτικό άσυλο από τις Ιταλικές αρχές. Αυτό λέει πολλά.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη