9 Μαΐ 2012

Έχουμε κι ένα πολύυυυ μικρό θεματάκι σε λίγες μέρες

Εντάξει, δεν απασχολεί το 99% του ελληνικού λαού, ας χάσουμε μια μάχη ακόμη....Δείτε:


Το Σαββατοκύριακο 20-21 Μαϊου, σε 10 μέρες δηλαδή, διεξάγεται η Σύνοδος των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ στο Σικάγο των ΗΠΑ. Η FYROM δίνει τον υπερ πάντων αγώνα για την είσοδο της στη συμμαχία, από την οποία έλαβε αρνητική απάντηση στην προ-προηγούμενη σύνοδο του 2008 στο Βουκουρέστι.
Από τότε οι Σκοπιανοί ενισχύουν την εικόνα τους, χρηματοδοτούν με απίθανα ποσά λομπίστες στις ΗΠΑ και η ένταξή τους θα ήταν βέβαιη, αν Γ.Γ. του ΝΑΤΟ δεν ήταν ο Ρασμούσεν, ένας έμπειρος και σοβαρός άνθρωπος, που αντιμετωπίζει σοβαρά τις ελληνικές θέσεις, βοηθούντως και του Ναύαρχου James Stavridis, ελληνικής καταγωγής Αμερικανό ανώτατο διοικητή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, ο οποίος πάντως δεν έχει άμεση σχέση με τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ.
Οι Σκοπιανοί έχουν οργανωθεί απίστευτα και κατόρθωσαν να αποσπάσουν 54 υπογραφές γερουσιαστών, που ζητούν να παρακαμφθούν οι ελληνικές αντιρρήσεις.
Η Ελλάδα, ποιόν θα στείλει στη σύνοδο, όπου είναι -με λίγες πιθανότητες προς το παρόν- δυνατό να χάσουμε το ισχυρότερο μέσο πίεσης στο "μακεδονικό ζήτημα"; Τον καφετζή της Βουλής;





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη