15 Μαΐ 2012

Ξεσκίζουν τον Τράγκα στο facebook


Έτσι είναι οι οπαδοί του Καμμένου. Ξεχωριστή, ιδιόρυθμη, επιθετικότατη φυλή. Φτιάχνουν είδωλα στο λεπτό και με την ίδια ευκολία τα γκρεμίζουν. Βλέπουν παντού συνωμοσίες, προδότες, κρεμάλες, ανθρώπους που τα παίρνουν.... Φυσικά, τέτοιοι ..
υπάρχουν σε όλα τα κόμματα, αλλά και στους Α.Ε. υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι. Πάντως, όποιος οπαδός του Καμμένου, λάτρεψε τον Τράγκα για την -δήθεν- αντιμνημονιακή και πατριωτική του ρητορική, είναι απλώς αφελής. Και τον λάτρεψαν πολλοί στους Α.Ε. Δεν φταίμε εμείς που δεν βάζουν μυαλό!

Σήμερα, που πίκρανε τον "Πανούλη", τον ξεκίζουν στα κοινωνικά δίκτυα (οι ίδιοι που ξέσκιζαν εμάς όταν καυτηριάζαμε τον λαϊκισμό του παπατζή -φίλου μας- Τράγκα. Φίλος ο Γιώργης, αλλά είναι παπατζής, οπως όλοι σχεδόν οι προβεβλημένοι δημοσιογράφοι. Καλά κάνει, αφού ο κόσμος θέλει παπά!!! Τους σοβαρούς και μετρημένους δεν τους ακούει κανείς. Οι οπαδοί του Καμμένου ψάχνουν όποιον μιλάει για κρεμάλες κι "εσχάτη προδοσία" και τον κάνουν Θεό...Τα θέλει ο οργανισμός τους. Ας ξεχωρίσουν τουλάχιστον τα σοβαρά παιδιά που έχει αυτό το κόμμα κι ας κάνουν στην άκρη, οι φαφλατάδες φανατικοί σαχλαμάρες που λένε πολλά και είναι μπούρδες)




Σχόλια που γράφτηκαν στην προσωπική σελίδα του Γιώργου Τράγκα στο Facebook:

    • Andreas Papathanasiou γιατί να πιστέψουμε τον πρόεδρο της δημοκρατίας ο οποίος ορκίστηκε στην κ.Μπενάκη (άλλη προδότρα και αυτή) την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μας και των δικαιωμάτων των πολιτών της χώρας δηλαδή των Ελλήνων έναντι της Νέας Τάξης Πραγμάτων των σιωνιστών εβραίων και να μην πιστέψω τον Καμμένο που λέει πως δεν το έδωσε αυτός το χαρτί αυτό και δεν είναι δικό του.Λοιπόν κουτόχορτο δεν τρώμε.
      2 ώρες πριν ·  ·  6
    • Haris Karavias Καλα ο Παπουλιας δεν διακυνπουσε ανυπογραφα εγγραφα την προηγουμενη μερα απο τον Παπαδημο και ο Καμμενος αρνηθηκε να το δεχθει........γιατι να μην διακυνησει ακομα ενα ........Αφου αυτο απαιτει ο Μνημονιακος πολιτικος κοσμος.........Ο Παπουλιας δεν εφτιαχνε επιλεγμενες συναντησεις μεταξυ ΝΔ...ΠΑΣΟΚ...ΔΗΜΑΡ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ........./και δηλαδη τι θελεις να κανει ο Παπουλια να διαψευσει τον εαυτο του ?
      2 ώρες πριν ·  ·  2
    • Kiveli Ballidou τι να πης και αυτος με προδοσε.

      • Nadia Freedom Τρίτη 15 ΜΑΙΟΥ 2012 ---> ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ....
        Το σύστημα θέλοντας να πετύχει την μεγαλύτερη νίκη του επι του Ελληνικού Λαού έχει επιστρατεύσει όλων των ειδών τους Δούρειους Ίππους..
        Ένας ένας σκάνε στην επιφάνεια.... ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ?
        Υπάρχει πιθανότητα να δεις προκοπή απο δημοσιογράφο; Ο Καρατζαφέρης απο δημοσιογράφος που κατήγγειλε τα κακώς κείμενα δεν ξεκίνησε;;;
        2 ώρες πριν ·  ·  8
      • Nadia Freedom Τρίτη 15 ΜΑΙΟΥ 2012 ---> ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ....
        2 ώρες πριν ·  ·  5
      • δημητρης καλουτσας σημασια εχει οτι ο προεδρος δεν εκανε την κωλοτουμπα ολα ταλλα ειναι τριχες,ο αγωνας συνεχιζεται,εχει μεινει ενας μηνας για να τους τελειωσουμε,τραγκα γιατι βγαζεις τοση πικρα για τον πανουλη?τι σε πειραξε οταν φτιαχτηκε το κινημα?πρεπει να δωσεις απαντησεις πρωτα εσυ και μετα να ζητας απτους αλλους.
        2 ώρες πριν ·  ·  1
      • ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΤΣΟΥΛΗΣ ρε συ τραγκα ασε τα λαμογιστηκα ασε τι λασπη στον πανο. εσυ ρε τραγκα να σε ρωτησω ευθεως εισαι καθαρος κρυσταλλινος?εχω μαθει οτι χρωστας κατι νοικια ξερεις εσυ. μην μου το παιζεις καθαρος γιατι δεν εισαι.
        2 ώρες πριν ·  ·  4
      • Nikos Leonikos Γιώργο, μέ τό χέρι στήν καρδιά, πιστεύεις ότι τό έδωσε ό Καμμένος? Ασε τί λέει ή προεδρία, ό παπούλιας ό ίδιος τί λέει? τόν έχεις γιά τόσο μα...α νά δώσει τό εγγραφο, νά ζητήσει νά κοινοποιηθεί καί μετά νά τό διαψεύσει? Πές τήν πρωσοπική σου άποψη καί όχι τί λένε τά διάφορα ρεπορτάζ!!!

        • Kostas Kotzias Εκανα χρηση φαξ μεσα απο ιατρικο γραφειο την ωρα που εξεταζε ασθενη στο διλπανο δωματιο και δεν πηρε χαμπαρι ο γιατρος, για να γλυτωσω τα λεφτα καποτε!!!!Και πιος μου λεει οτι δεν του την εχουν στημενη!!!!!!!Ολα να τα περιμενουμε απο αυτους τους διαβολους!!!!!!!!! Ο λαος ειναι παρα πολυ εξαγριωμενος που δεν τον περνη να ρησκαρη γιατι ουτε μαλ@@@ς ουτε τρελος ειναι!!!!!! Γιαυτο συνιστω ψυχραιμια!!!!!!!
          2 ώρες πριν ·  ·  1
        • George Petrakis κ. Τράγκα γιατί πρέπει να πιστέψουμε τον κύριο της φωτογραφίας ; ( http://3.bp.blogspot.com/-Awm_jsKGVwc/Tw0-WXbkcwI/AAAAAAACh4w/s1zaiBgbVLY/s640/tromaktiko.jpg ). Αυτός και η Στάη προσπαθούν να διασύρουν τον Καμμένο γιατί κάποιοι εποφθαλμιούν το ποσοστό των Αν. Ελλ. Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι το σύστημα κάνει τις τελευταίες ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ προσπάθειές του να επιβιώσει. Παίζουν τα ρέστα τους, αλλά ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
          2 ώρες πριν ·  ·  2
        • George Val Uncle?....Ο Φαΐλος ειναι καλο παιδι?.....σου κανει για προεδρος?..φαινεται γερο χαρτι....γιατι ο Κωστακης οτι ηταν να "δωσει" το επιθετο του,το "εκαψε"...δεν ειναι πια και νεος οπως επιβαλλει η νεα εποχη.....τα μαυρα βιβλια της μεταποληστευσης θα ανοιξουν?....κι αν ανοιξουν?....οτι δειξουν?...και οποιον δειξουν?..τι?...θα διαβαζουμε μονο τις αριστερες σελιδες?...στις δεξιες θα σαλιωνουμε το δαχτυλο και θα την γυρναμε...θα πιαστει το σβερκο μας.....για ενα πραγμα σε ευχαριστουμε.....για τον τροπο σκεψης σου....
          2 ώρες πριν · 
          2 ώρες πριν από κινητό · Μου αρέσει!
           ·  1
      • Xristina Nikolaidou Παιδιά βοηθήστε μας με ένα like ! Εϊμαστε νέα σελίδα ελεύθερης αρθρογραφίας ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης έκαστου και ισότιμης προβολής όλων ! http://www.facebook.com/pages/PoliticalDoubtscom/1732762060994912 ώρες πριν · Μου αρέσει!
      • Giorgos Giorgakis ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ....ΛΑΘΟΣ ΛΕΓΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ....ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ .... ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ....ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ , ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ...ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΡΑΖΕΙ ( ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ....) ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΑΡΧΕΣ ..ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΣ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥ...ΚΑΙ ...ΡΗΧΟ ΠΑΣΟΚ .....ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ???????? - ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ....ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ 1ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ????????????????? ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ...ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!! ΠΡΟΣΕΧΕ

        • Haris Karavias ρε Τραγκα καλη η μαλακια αλλα να εχει και οριο........την στιγμη που ο Καμενος απειλη για κρατικοποιηση την Τραπεζα της Ελλαδας συμφεροντων της οικογενειας Ροτσιλντ και οχι μονο τι περιμενες δηλαδη να αφησουν τον Καμμενο ανενοχλητο.......εδω τον Καραμαναλη τον Κωστακη τον μποχεσα λεω τον ειχαν απειλησει αμεσα........ο Παπουλιας ειναι πουλημενος στους Τραπεζητες το ξερουν και τα πετειναρια αυτο.......τραβοντας το χαλι κατω απο τα ποδια του Παναγιωτη προσπαθουν να τον σπιλωσουν δεν το καταλαβαινεις ?........ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕς μηπως τα εχετε ΠΑΡΕΙ ή μηπως σας εχουν στο χερι καποιοι οικονομικα ? Ειναι λες και τον περιμενατε στην γωνια.......τωρα μαλιστα εξαφαλισες οτι δεν θα κυνηγουν τον realfm για να σε διωξουν εγινες το καλο παιδι εσπασες το αντιμνημονιακο κινημα.....ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑς ΚΟΥΝΑΓΕ ΡΕΜΑΛΙΑ
          2 ώρες πριν ·  ·  11
        • Jo Tsoumaris Κάποιοι έχουν μπερδέψει τα μπουτάκια τους απο την σύγχηση. Το παλούκι το έχει ο παπούλιαςκ ιαόχι ο Καμμένος. Ο παπούλιας διαχειρίστηκε ένα έγγραφο που δεν μπορεί να αποδείξει ότι του το έδωσε ο Καμμένος καθώς δεν έχουνε σχέση τα χαρτιά όπως τα ανέβασε ο κρυφοπροδοτάκος χατζηνικολάου, άλλο έχει το φαξ άλλο δεν το έχει, άλλο είναι έτσι άλλο γιουβέτσι και φυσικά ανυπόγραφο!! Ο λόγος του παπούλια εναντίων του Καμμένου κα ισιγά μην φοβηθήκαμε, χαχα
          2 ώρες πριν ·  ·  8
        • Χρήστος Γιούρτσης Kύριε Τράγκα-Χ"νικολάου, προφανώς δεν είστε εσείς. Προσποιείστε! Σιγά τώρα 30-40-50 χρόνια δημοσιογράφοι ν' αφήνουν το ρεπορτάζ σε μένα και τους λοιπούς αδαής...... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
          2 ώρες πριν ·  ·  5
        • Stelios Petrakis Ρε Γιωργο μπορω να πιστεψω τον ανυπαρκτο και την αυλη του??????
          2 ώρες πριν ·  ·  1
        • ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΟΓΙΑΣ οι μισοί δημοσιογράφοι παίζουν....κι άλλοι μσοί μας λένε για τα παιχνίδια.....μάλλον μας έχετε υποψιάσει για τα πάντα, κι έτσι δεν έχετε την εμπιστοσύνη, τουλάχιστον όσων έχουνε κάποια σχετική κριτική σκέψη.......
          2 ώρες πριν ·  ·  2
        • Νικητας Καραμπελας http://youtu.be/nIlAAO7WNK4 Να πιστεψουμε ποιον ρε Γιωργο;αυτον που του λενε οτι θα περιοριστει η εθνικη μας κυριαρχια και κοιταει σαν χανος;;οχι ρε φιλε...ΟΧΙ!!!!!!!!
          2 ώρες πριν ·  ·  5
        • Μολων Λαβε Η Παπαρήγα, μίλησε με τον Παπούλια, αμέσως μετά τον Καμμένο. Τα πρακτικά λένε, στο τέλος της 8ης σελίδας:

          ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Ένα δεύτερο χαρτί που θέλω να σας εγχειρίσω και μου το άφησε ο κ. Καμμένος, είναι οι θέσεις του Κόμματος του κ. Καμμένου. Με παρακάλεσε να το παραδώσω στους πολιτικούς Αρχηγούς.
          ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ (Γενική Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας): Την απάντησή μας την ξέρει.
          ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Είναι οι επτά όροι του κ. Καμμένου.

          Μέχρι τη στιγμή αυτή, υπάρχουν μόνο οι 7 προτάσεις? Στη συνέχεια βρέθηκαν και τα σενάρια?....

              • ik Papadatos ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
                ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΜΠΙΤΣΙΟΣ
                Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Νομικά και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της
                Λωζάννης. 
                Στον Διπλωματικό Κλάδο του Υπουργείου Εξωτερικών εισήχθη το 1982. Υπηρέτησε
                στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες, στην Πρεσβεία Άγκυρας και
                στην Πρεσβεία Λονδίνου. Τον Ιανουάριο του 2009 διορίστηκε Γενικός Γραμματέας
                Δημόσια Τάξης του Υπουργείου Εσωτερικών. 
                Μιλάει αγγλικά και γαλλικα.ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ....ΨΥΠΝΑ ΤΡΑΓΚΑΑΑΑ!!!!
                2 ώρες πριν ·  ·  6
              • Ανεξάρτητοι Έλληνες Νέας Υόρκης ΤΡΑΓΚΑ ΘΑ ΛΟΓΟΘΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΗΨΙ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!! ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ-ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ - ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΣΟΥ ΘΥΞΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΕΑΝ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΕΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 3.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΑΣΣΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?
                2 ώρες πριν ·  ·  1
              • τζένη τζένη περιμένω κι εγω να μάθω τι έγινε τελικά μ'αυτό το non paper, πάντως πιο πολύ εμπιστεύομαι τον Καμμένο, που δεν ψήφισε τα αίσχη, από τον Παπούλια που δεν είχε το θάρρος να παραιτηθεί όταν έπρεπε για να γινουν οι εκλογές νωρίτερα. Τις τελευταίες μέρες πρέπει να έπαθε υπερκόπωση από τις προσπάθειες να βολέψει τους δικούς του σε μια κυβέρνηση, τραβούσε, τέντωνε και δουλειά δε γινόταν. Όχι, πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ήταν μάλλον πρόεδρος του μνημονίου.
                2 ώρες πριν ·  ·  6
              • Haris Karavias ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΝΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΕΙΝΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΙΓΟΥΣ?....ΜΑ ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΗΤΑΝ (αυτος ειναι διαβολου καλτσα και μαλλιστα Μασσονικη) Ή ΜΗΠΩΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ? ειναι δηλαδη σοβαρος ο Παπουλιας ενεργοντας με αυτον τον τροπο και ο Καμμενος που το διαψευδει αστειος? Αστεια ειναι ολα τα ΜΜΕ και τα συμφεροντα που υπηρετουν.......ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΧΩΜΑ........ΔΕΝ ΜΑς ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΠΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ........
              • Βασιλικη Δευτεραιου Για σου Γιώργο ακόμα δεν έχω πιστή για το ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα σε ότι αφορά το Καμμένο & Παπούλια και να σου πω ούτε που με νοιάζει πια
              • Panos Skouras ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ

                ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Ένα δεύτερο χαρτί που θέλω να σας εγχειρίσω και μου το άφησε ο κ. Καμμένος, είναι οι θέσεις του Κόμματος του κ. Καμμένου. Με παρακάλεσε να το παραδώσω στους πολιτικούς Αρχηγούς.

                ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ (Γενική Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας): Την απάντησή μας την ξέρει.

                ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Είναι οι επτά όροι του κ. Καμμένο

                ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!!!
                πριν από μία ώρα περίπου ·  ·  4
              • Agis Kefalinos Τραγκα μας τα γυρισες και εσυ ... κριμα
                πριν από μία ώρα περίπου ·  · 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη