21 Ιουλ 2012

Ε όχι και μας παρακολουθεί η ψηφιακή τηλεόραση!

Πάταγο έκανε το "συνωμοσιολογικό" άρθρο με τίτλο "Γιατί η τρόικα και το μνημόνιο επιβάλλουν την ψηφιακή τηλεόραση;" με χιλιάδες αναδημοσιεύσεις, τόσες που έχουμε χάσει την αρχική πηγή. Ο κόσμος ψοφάει, τρελαίνεται, αρρωσταίνει, φανατίζεται, πορώνεται μέχρι ψυχοπάθειας με οποιοδήποτε θέμα δεν είναι σοβαρό! Είναι τόσο τεράστια η ανάγκη του κόσμου να..


διαβάζει μόνο μαλακίες, που η οποιαδήποτε προσφορά του διαδικτύου στην ενημέρωση έχει πλέον ισοπεδωθεί, από το ίδιο το κοινό, τους δέκτες κι όχι τους πομπούς της ενημέρωσης. 
Είναι τόσο μεγάλη η λαχτάρα του κόσμου, να διαβάζει κουτσομπολιά, γελοιότητες και συνομωσιολογίες μόνο, που δεν υπάρχει πλέον λόγος να γράφει κανείς σοβαρά στο διαδίκτυο (όπως αυτό το καταπληκτικό άρθρο π.χ.)!
Το κοινό αγνοεί παντελώς οποιοδήποτε σοβαρό άρθρο, οποιαδήποτε καλογραμμένη ανάλυση και στέκεται μόνο στις χοντρομαλακίες! Όσο πιό καραγκιόζ μπερντέ είναι ένα θέμα, τόσο περισσότερο "πουλάει".

Έτσι, το συγκεκριμένο αναπαράχθηκε από χιλιάδες sites, επειδή ο "πομπός" -εμείς δηλαδή, το ομολογώ-  αντιλαμβάνεται ότι θα πουλήσει. 
Σε αυτό αναφέρεται ότι μέσω του αποκωδικοποιητή MPEG4 "μας παρακολουθούν, βλέπουν τι βλέπουμε και πόσο κλπ, κλπ"
Φυσικά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ο αποκωδικοποιητής απλά λαμβάνει το ψηφιακό σήμα και το μετατρέπει σε αναλογικό και δεν μπορεί να στείλει σε κανέναν πληροφορίες, ούτε να σας ταυτοποιήσει.
Αλλά όσο κι αν παλέψουμε -και στο taxalia το κάνουμε πολύ συχνά, καθιερώσαμε μάλιστα και την περίφημη συλλογή από ιντερνετικές μούφες εδώ- είναι μάταιο.
Είναι τόσο μεγάλη η λαχτάρα του κόσμου να διαβάζει μόνο μαλακίες, που όταν του λες "σοβαρέψου, τι καραγκιοζλίκια είναι αυτά που πιστεύεις" σε περιλούζει με χιλιάδες ύβρεις!
Τα θέλει ο κώλος του! Απλά πράγματα.....

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη