12 Σεπ 2012

Ναι στην άρση ασυλίας της Μπακογιάννη, όχι στου Παπαδημούλη

Ομόφωνα προτείνει η επιτροπή δεοντολογίας της βουλής στην Ολομέλεια την άρση της βουλευτικής ασυλίας της κας Ντόρας Μπακογιάννη, ούτως ώστε να εξεταστεί από τη δικαιοσύνη η υπόθεση του...
«αδήλωτου» 1 εκατ. δολαρίων από τον σύζυγό της, κο Ισίδωρο Κούβελο στο πόθεν έσχες της βουλευτού της «Νέας Δημοκρατίας».

Από την άλλη, η επιτροπή δεν ενέκρινε την άρση της ασυλίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., κου Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος κατηγορείται από την Τζούλια Αλεξανδράτου για συκοφαντική δυσφήμηση. Η επιτροπή έκρινε ότι το θέμα εμπίπτει στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα.

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. έχει δεχθεί μήνυση από την Τζούλια Αλεξανδράτου όταν ο στις 15/4/2010 είχε πει από το βήμα της βουλής ότι «η εθνική πορνοστάρ που την έκαναν φίρμα τα κανάλια, περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και κάνει αρπαχτές της μιας βραδιάς και μετά πηγαίνει στην αστυνομία και υπογράφει μια δήλωση ότι πήγε αφιλοκερδώς, προσκεκλημένη του επιχειρηματία του μαγαζιού, του σκυλάδικου, του νυκτομάγαζου, όπου έκανε το δικό της σόου! Τι κάνει το κράτος απέναντι σε αυτή την καραμπινάτη προκλητική φοροδιαφυγή;».

Η τελική απόφαση θα ληφθεί με μυστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια την επόμενη εβδομάδα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη