5 Σεπ 2012

Άρχισαν τα όργανα, με την παπαδιά και τον εραστή

Όλα τα εγκλήματα πάθους -έχουν γίνει χιλιάδες- είναι απολύτως την ίδια εξέλιξη. Α-π-ο-λ-ύ-τ-ω-ς. Κανένα από τα χιλιάδες αυτά εγκλήματα, δεν έχει την παραμικρή διαφορά. Όλα ξεκινάνε, όταν η σύζυγος, συνήθως 35-45 ετών, είναι καταπιεσμένη από τη δική της ατολμία ή ηθικότητα, που την εμποδίζει να ..
πάρει μια γενναία, έντιμη απόφαση χωρισμού. Στη σύγκρουση "παραδοσιακής γυναίκας" που δεν μπορεί να πάρει διαζύγιο και "παθιάρας γκόμενας που θέλει να ζήσει το πάθος" κερδίζει πάντα η δεύτερη.

Έτσι, ευρισκόμενη σε αδυναμία να πάρει μια κακή απόφαση, παίρνει τη χειρότερη. "Μαγεύει" τον -συνήθως- νεώτερο εραστή που πάσχει -συνήθως- από οιδιπόδειο σύμπλεγμα και βρίσκει ως πρακτικότερο τρόπο "απελευθέρωσης" τη φυσική εξαφάνιση του συζύγου, τη δολοφονία δηλαδή.

Ο άντρας, λειτουργών ως συνήθως με το "κάτω κεφάλι", βλαξ εκ φύσεως, υποκύπτει και κάνει την κουτουράδα. Δυστυχώς, εκείνη την ώρα δεν υπάρχει ένα χέρι να του πιάσει το δικό του χέρι και να του πεί "τι πας να κάνεις ρε μαλάκα;" και να του δώσει ένα χαστούκι να συνέλθει.

Η συνέχεια είναι ακόμη πιό προβλέψιμη και πάντοτε ίδια και απαράλλαχτη:
Η σύλληψη είναι θέμα ωρών, καθώς και οι δύο είναι απλά υπό την επήρεια ενστίκτων, δεν είναι δολοφόνοι, δεν είναι επαγγελματίες με κρύο αίμα. Και να μην τους συλλάβει η αστυνομία, παραδίνονται μόνοι τους, όταν περάσει η έξαψη του πάθους.
Η γυναίκα που φοβόταν την κατακραυγή του περίγυρου αν ζητούσε διαζύγιο ή εγκατέλειπε τα παιδιά της, καταλαβαίνει ότι αυτό που ήθελε να αποφύγει (την κατακραυγή) θα το λουστεί στο πολλαπλάσιο, μετά τη σύλληψη.
Ο άντρας, ο μαλάκας της υπόθεσης που τραβάει το πιστόλι,  ξε..ταβλώνει πολύ γρήγορα με το πρώτο χαστούκι αστυνομικού που του λέει "έλα, μίλα, τα είπε όλα η δικιά σου" και επανέρχεται στα συγκαλά του, αλλά είναι αργά.

Τότε ξεκινάει ένα δεύτερο πάθος: το μίσος των δύο. Ο ένας ρίχνει στον άλλο την ευθύνη για τον ηθικό ξεπεσμό και το έγκλημα.
Δεν υπάρχει στην ιστορία, ούτε ένα παράδειγμα "παθιασμένων" εραστών, που να έφτασε στη δίκη ερωτευμένο και να υπερασπίστηκε τον έρωτά του, λέγοντας "ναι, μαζί το κάναμε, γιατί είμασταν τρελά ερωτευμένοι και δεν καταλαβαίναμε τι κάναμε". Ούτε ένα !
Στα δικαστήρια, οι άλλοτε "παθιασμένοι" προσπαθούν με λύσσα, να φορτώσουν ο ένας στον άλλο την ενοχή. Το πάθος τελειώνει πολύ γρήγορα, όταν βλέπεις πώς είναι στο κρατητήριο.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ποτέ μην σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι, μαλάκα !
taxalia

αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις, η είδηση:

«Με πίεζε αφόρητα να τον σκοτώσω για να απελευθερωθεί», είπε ο 41χρονος δράστης στην κατάθεσή του στους Αστυνομικούς θέλοντας να εξηγήσει το πως έφθασε στο έγκλημα για χάρη της παπαδιάς.
Από την πλευρά της η 43χρονη σύζυγος του π Αθανάσιου Αυγερόπουλου που έπεσε νεκρός από το όπλο που κρατούσε ο εκ Κρουνών καταγόμενος δολοφόνος, υποστηρίζει ότι «ήταν τόσο ερωτευμένος μαζί της που τον σκότωσε για να μπορέσουν να ζήσουν μαζί».
Ένας ερωτικός δεσμός που ξεκίνησε πριν από έξι μήνες περίπου ήταν η αιτία για να φθάσουν οι δύο σατανικοί εραστές στο φόνο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη