6 Οκτ 2012

Ο άνθρωπος του Ολυμπιακού, σάρωσε στις εκλογές της ΕΠΟ

-Για μια ακόμη φορά ο Ολυμπιακός απέδειξε ποιός είναι το αφεντικό του ποδοσφαίρου
-μιξοκλάματα από Αλαφούζο και ...ανορθόγραφες υποσχέσεις στο twitter, ότι θα γκρεμίσει την παράγκα, την ώρα που ο Ολυμπιακός τους κάνει πλάκα.
-με τον υποψήφιο του Ολυμπιακού, Βέροια, Ξάνθη, Καστοριά
-ατύχησε ο Διονύσης Ψωμιάδης, που πάλεψε για τον Γκαγκάτση

Ο Γιώργος Σαρρής -εκλεκτός του Ολυμπιακού- με 37 ψήφους, έναντι..
20 του Βασίλη Γκαγκάτση, εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ άκουσε με ικανοποίηση το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και αμέσως μετά δέχτηκε τα συγχαρητήρια των ανθρώπων των Ενώσεων που τον στήριξαν. Από την άλλη πλευρα ο Βασίλης Γκαγκάτσης σαφώς απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορούσε παρά να αποδεχτεί την ήττα από τον αντίπαλό του.

Οι 15 υποψήφιοι με την παράταξη Σαρρή (εξελέγησαν όλοι στο ΔΣ): Ν. Ανασόπουλος (Πειραιάς), Α. Βούλγαρης (Χαλκιδική), Γ. Βούρβαχης (Χανιά), Δ. Γαβριηλίδης (Θράκη), Γ. Γκιριτζίκης (Ξάνθη), Κ. Γκίτσιος (Καστοριά), Π. Δημητρίου (Αθήνα), Γ. Καραμελίδης (Ημαθία), Β. Μαζαράκης (Κεφαλονιά), Γ. Οικονομίδης (Δωδεκάνησα), Γ. Παπακωνσταντίνου (Εύβοια), Ν. Προύντζος (Αρκαδία), Αρ. Σταθόπουλος (Μεσσηνία), Μ. Τζανόπουλος (Δυτ. Αττική), Β. Τοπολιάτης (Βοιωτία).

Οι 13 υποψήφιοι με την παράταξη Γκαγκάτση: Β. Γραμμένος (Μακεδονία), Ζ. Γρηγορίου (Λάρισα), Β. Δημητρακοπούλου (Ηλεία), Π. Καρράς (Λακωνία), Β. Μάντζιος (Ηπειρος), Τ. Μπατζιάκας (Θεσσαλία), Α. Νουσηκύρου (Πέλλα), Π. Παπαχρήστος (Αιτωλ/νία), Χρ. Σάββας (Κοζάνη), Γ. Σιγάλας (Κυκλάδες), Μ. Σταυρακάκης (Λασίθι), Γ. Σταυρόπουλος (Αχαϊα), Β. Χατζηαποστόλου (Κιλκίς).

Ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας
"Η Παναθηναϊκή Συμμαχία δηλώνει προβληματισμένη από την ανάδειξη του εντολοδόχου του Ολυμπιακού στην προεδρία της ΕΠΟ, την οποία και θεωρούμε ως το βασικό υπεύθυνο για την σημερινή κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιώργος Σαρρής έχει δείξει από την θητεία του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας πόσο λίγο ικανός είναι και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά τη δράση του."

Η απάντηση του νέου προέδρου της ΕΠΟ στη συγκεκριμένη ανακοίνωση ήρθε λίγο αργότερα. Ο κ.Σαρρής  τόνισε :
"Είμαι εντολοδόχος όλων των Ενώσεων της ΕΠΟ που συμμετείχαν στις εκλογές, είτε αυτές με τίμησαν με την ψήφο τους, είτε όχι. Δεν επιθυμώ να ρίξω λάδι στη φωτιά και επιμένω σε όσα είπα μετά την εκλογή μου: Στη δύσκολη συγκυρία που διανύει το ποδόσφαιρο, κλειδί της επιτυχίας για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα είναι η άριστη συνεργασία όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη