30 Οκτ 2012

Διεθνής αναγνώριση για τη (Θεσσαλονικιά) ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Το μοναδικό ξενοδοχείο από την Ελλάδα, που περιλαμβάνεται στην λίστα των 101 ανά τον κόσμο προτεινόμενων προορισμών του αμερικανικού περιοδικού «Travel & Leisure» κατασκεύασε η ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. 
Πρόκειται για το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα...
AMANZOE στην Αργολίδα, ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία στον κόσμο, που συμπεριλαμβάνονται στην πιο σημαντική λίστα της τουριστικής βιομηχανίας, ως ξεχωριστοί προορισμοί.
Από την Ελλάδα στην ίδια λίστα, που είναι το αποτέλεσμα των προτάσεων από το διεθνές δίκτυο ανταποκριτών και γευσιγνωστών του περιοδικού, φιγουράρουν ο Παρθενώνας και η Κόκκινη Παραλία της Σαντορίνης. 
«Ανταποκριθήκαμε με ιδιαίτερη επιμέλεια στις υψηλές τεχνικές απαιτήσεις τόσο των επενδυτών της Dolphin Capital Investors, όσο και του διάσημου αρχιτέκτονα Ed Tuttle, αλλά και της αλυσίδας Aman Resorts που έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου. Το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή της εταιρίας μας για την κατασκευή ενός ξενοδοχείου – κοσμήματος, όχι μόνο στην Ελληνική, αλλά και στην παγκόσμια τουριστική αγορά. 
Η συνέπεια ποιότητας, κόστους και χρόνου και η μεγάλη εμπειρία της Δομοτεχνικής στην τεχνική υλοποίηση σημαντικών τουριστικών αναπτύξεων, κάνουν τη διαφορά», σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Βορειοελλαδικής κατασκευαστικής κ.Χαρίλαος Αλεξόπουλος.

Σημείωση TA XALIA: Το παραπάνω Δελτίο Τύπου απαντά σε παλαιότερη ανάρτηση μας, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη