8 Οκτ 2012

Κωμικοτραγικές στιγμές στο μαγαζί του Γιάννη Σαουρίδη

"Μη βαράτε άλλο ρε παιδιά!"
Σκέφτεται να φύγει από τη Θεσσαλονίκη ο Σαουρίδης
Κωμικοτραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες στην καφετέρια "ΣΟΛ" στην οδό Ανακρέοντος, κοντά στο γήπεδο του Άρη.
Μετά τον αγώνα με το δυσμενές αποτέλεσμα για την...
ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης, ομάδα "αγανακτισμένων οπαδών", έκανε δυστυχώς "ντου" στο μαγαζί του πρώην προέδρου, θεωρώντάς τον  "μέρος του συστήματος που έφερε τον Άρη σε αυτά τα χάλια", κυρίως για οικονομικές περίεργες δοσοληψίες (για τις οποίες δεν υπάρχει κανένα επίσημο πόρισμα, επομένως μένουν στο πεδίο των φημών προς το παρόν).
Οι αγανακτισμένοι του φώναζαν "΄κονόμησες", "κατέστρεψες την ομάδα" και υπάρχουν σοβαρές σκέψεις του κ.Σαουρίδη, για την αποχώρησή του από την περιοχή της Χαριλάου και τη μετακόμισή του στην ...Αθήνα, όπου ζεί ο αδερφός του.
Οι οπαδοί έσπασαν το μαγαζί και χειροδίκησαν εναντίον του άλλοτε κραταιού Γιάννη, που δεν περίμενε ποτέ, ότι θα αποτελούσε ο ίδιος αντικείμενο ξυλοδαρμού, στριμωγμένος σε μια γωνιά.

Να σημειώσουμε ότι αντικείμενο λεκτικών και άλλου είδους επιθέσεων, έγινε ο Χρύσανθος Τσαλτίδης (κακοποιήθηκε ανεπίτρεπτα), αλλά και ο Λάμπρος Σκόρδας (τη γλίτωσε πιό φθηνά από τους άλλους), ενώ οι οπαδοί "υποσχέθηκαν" και συνέχεια, κατονομάζοντας μάλιστα τους επόμενους "στόχους", πράγμα που ελπίζουμε ότι θα αποφευχθεί και θα επικρατήσει ψυχραιμία. 

Γιάννης Αγγέλου


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη