12 Νοε 2012

Το πήρες το μάθημα Γκιουλέκα;

Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο, με θέμα την περίφημη πιά λίστα που ζητά το Υπουργείο Εσωτερικών, με υπαλλήλους που πιθανώς να τεθούν σε διαθεσιμότητα και αρνούνται οι δήμοι να τη δώσουν (θα τη δώσουν και θα πουν κι ένα τραγούδι στο τέλος), μίλησε κάποια στιγμή ο "παλιός" και πολύ ήρεμος ...
σύμβουλος της παράταξης Γκιουλέκα Βενιαμίν Καρακωνστάνογλου, ο οποίος είπε απλά ότι ο Κώστας Γκιουλέκας εκείνη την ώρα είχε ραντεβού με τον υπουργό για το θέμα τους (αλήθεια είναι, όντως αυτό συνέβαινε). Τότε οι εργαζόμενοι που είχαν καθίσει στα πίσω έδρανα,  εξαπέλυσαν χυδαία επίθεση κατά του Κ.Γκιουλέκα, χλεύασαν τον Βενιαμίν και τον Γκιουλέκα, στο άκουσμα του ονόματος του οποίου κάποιοι φώναξαν "άντε γαμήσου ρε μαλάκα" (σ.σ. εννοούσαν: "...που τρέχει για μας ο Γκιουλέκας".)


Ελπίζουμε να αποτελέσει ένα μάθημα για τον Γκιουλέκα και οποιονδήποτε πολιτικό που θέλει να απεμπλακεί από την πελατειακή λογική και να οδηγήσει την Ελλάδα στο σύγχρονο κόσμο, όπου αυτά τα φαινόμενα έχουν εκλείψει εδώ και πολλά χρόνια.
Οι ωραίες εποχές που οι Δήμαρχοι διόρισαν 150.000 "τεμάχια" (τι ωραία ε;) πέρασαν. Τώρα ήρθε η ώρα να πονέσουν λιγάκι, απολύοντας 1.000 από αυτούς.
Δεν είναι μόνο γούστα η πολιτική.  Έχει και πίκρες. Και θα τις λουστούν οι Δήμαρχοι.
Αξίωμα, δεν είναι μόνο να διορίζεις. Κάποτε πρέπει και να απολύεις αν αυτό είναι αναπόφευκτο.

Υ.Γ. Σημειώστε ότι όλοι οι σύμβουλοι του Γκιουλέκα τάχθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο υπέρ των εργαζομένων, οι οποίοι με τον ίδιο ζήλο τους έγραψαν στα @ρχίδια τους!

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη