29 Νοε 2012

Μάρτυρας υπεράσπισης του στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Δικάστηκαν σήμερα (χθες) στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι δύο δημοτικοί υπάλληλοι και..
ο εκπαιδευτικός που κατηγορούνταν για διατάραξη κοινής ειρήνης, παράνομη βία και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού.
Η δίκη παρουσίασε τεράστιο ενδιαφέρον, την παρακολούθησε μεγάλος αριθμός δικηγόρων και χιλιάδες πολίτες ,μεταξύ των οποίων πλήθος δημοτικών υπαλλήλων. Πρώτη μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κα.Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία αφού εξήγησε πως συνέβησαν τα γεγονότα, εξέφρασε την απορία της για την άσκηση των εν λόγω διώξεων, γιατί όπως υποστήριξε δεν έστεκαν νομικά. Προσκόμισε δε στο Δικαστήριο δύο αθωωτικές δικαστικές αποφάσεις που είχαν κρίνει στο παρελθόν τα ίδια νομικά θέματα.
Συγκεκριμένα η κα.Γιαταγάνα κατέθεσε <<…επρόκειτο για μια ειρηνική διαδήλωση η οποία προκλήθηκε από τις εμπρηστικές δηλώσεις του Φούχτελ ότι για την ίδια δουλειά που κάνουν χίλιοι Γερμανοί, χρειάζονται τρεις χιλιάδες Έλληνες>>. Τόνισε δε <<… δεν φτάνει που μείωσαν κατά 40-60% τους μισθούς των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων και έχουν εξαθλιώσει τους Έλληνες, έρχεται ο Φούχτελ τώρα και προσβάλλει και την αξιοπρέπειά μας. Δεν πρόκειται να το ανεχτούμε>>.
Στη συνέχεια η κα.Γιαταγάνα έδωσε εξηγήσεις για το κίνητρο των δηλώσεων του Φούχτελ, ότι δηλ. οι Γερμανοί επιδιώκουν να πάρουν τη διαχείριση των σκουπιδιών και της ανακύκλωσης, ακριβώς γιατί είναι μία επιχείρηση που αφήνει τεράστιο κέρδος. Την κα.Γιαταγάνα συνεχάρησαν θερμά πλήθος παρισταμένων εντός και εκτός των Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης. Και οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι.
Για άλλη μία φορά η Ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη