7 Δεκ 2012

Πώς να χαϊδεύετε το στήθος των γυναικών

Το γυναικείο στήθος θέλει περιποίηση. Μπορεί να το πιάνετε, αλλά έχετε εξερευνήσει όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρονται; Οι σωστές κινήσεις στο στήθος της γυναίκας μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε
οργασμό, χωρίς απαραίτητα να έχει γίνει διείσδυση.
 Διαβάστε τις συμβουλές μας και να είστε σίγουροι ότι η σύντροφός σας θα το εκτιμήσει… πολύ! Αυτό το μικρό – ή άλλες φορές μεγαλύτερο – μέρος του γυναικείου σώματος αντιδρά άμεσα στο άγγιγμα.
 Η διέγερση του στήθους γίνεται κατά κύριο λόγο με ολόκληρο το χέρι, με χάδια και μασάζ, ή μόνο με τα δάχτυλα, πιέζοντας ελαφρά τις θηλές και τη γύρω περιοχή και κτυπώντας απαλά και ρυθμικά την κορυφή της ρώγας. Οδηγίες προς ναυτιλλομένους
 Περιποιηθείτε την με ένα ερωτικό μασάζ στο στήθος. Ζεστάνετε πρώτα τα χέρια σας (μπορείτε και να χρησιμοποιήσετε κάποιο αιθέριο έλαιο). Αρχικά, αγγίξτε με τις άκρες των δακτύλων σας τη ρώγα και φυσήξτε λίγο ζεστό αέρα. Έπειτα, κάντε κύκλους γύρω από τη θηλή με τα δάκτυλά σας, αργά στην αρχή και πιο γρήγορα στη συνέχεια. Τώρα, πιέστε ελαφρά τη θηλή με τον αντίχειρα και τον δείκτη. Οι θηλές είναι πλέον
σκληρές και ερεθισμένες. Με το ένα χέρι χαϊδέψτε το υπόλοιπο στήθος, ενώ ταυτόχρονα κατεβάστε το άλλο προς τους γοφούς της. Διασκεδάστε το! Αν θέλετε να κάνετε τη διαδικασία ακόμα πιο διασκεδαστική, αλείψτε τα στήθη της με βρώσιμο τζελ ή κρέμα με άρωμα μέντας (θα τα βρείτε σε sex shop), ενώ μπορείτε και να εκμεταλλευτείτε πράγματα που θα βρείτε στο σπίτι, όπως σαντιγί, σοκολάτα ή σιρόπι φρούτων.
 Η εμπειρία μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο. Βρέξτε το δάχτυλο ή το στόμα σας με κρασί και υγράνετε τις θηλές της. Γλείψτε το κρασί πάνω στο στήθος και θα δείτε ότι το αλκοόλ έχει ήδη φέρει ορατά αποτελέσματα στις ρώγες, οι οποίες έχουν μεγαλώσει και σκληρύνει.
Δοκιμάστε επίσης να αλείψετε σοκολάτα γύρω από τις θηλές ή ακόμη και σε ολόκληρη την περιοχή του στήθους. Εναλλακτικά, ανάλογα με την όρεξή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαντιγί, κάποια ζεστή μαρμελάδα ή σιρόπι.
Τώρα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας, γευτείτε τη γλύκα, κυλήστε τη γλώσσα σας πάνω στο στήθος, άλλοτε απαλά και άλλοτε πιέζοντας λίγο περισσότερο και ζωγραφίστε. Σχεδιάστε νούμερα, γράμματα ή ότι άλλο σας κατέβει. Μπορείτε να φτιάξετε ένα σουτιέν από σοκολάτα ή να καλύψετε μόνο τις ρώγες. Μια άλλη ωραία επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο βουτηγμένο σε βρώσιμη μπογιά και να γράψετε στο στήθος μια πρόστυχη λέξη. Ή να ζωγραφίσετε μια σέξι εικόνα την οποία μετά μπορείτε να γλείψετε.
Πριν το κάνετε όμως, ζητήστε από την παρτενέρ σας να μαντέψει τι σχεδιάσατε. Αν το βρει, μπορεί να διαλέξει εκείνη τι θα κάνετε μετά. Αν όχι, επιλέγετε εσείς. Και ένα ακόμα κόλπο: Πάρτε ένα παγάκι στο στόμα σας και φέρτε τα χείλη σας στη θηλή. Όσο το στόμα σας είναι κρύο, τραβήξτε λίγο τις θηλές, ρουφώντας τις σχετικά γρήγορα. Ταυτόχρονα, με ζεστά χέρια, χαϊδέψτε το πλαϊνό μέρος του στήθους. Θέλετε περισσότερη αγριάδα; Υπάρχουν και τα κλιπ για τις ρώγες, τα οποία υπόσχονται την υπέρτατη ευχαρίστηση. Θα τα βρείτε σε όλα τα sex shop.
Ενώ είναι τοποθετημένα στις θηλές, παίξτε και κουνήστε τα απαλά. Ακόμα και η πιο αδιάφορη γυναίκα δεν θα καταφέρει να αντισταθεί σε αυτή τη διέγερση. Στα περισσότερα κλιπ μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση που ασκείται, ώστε να ξεκινήσετε ήρεμα.
 Αν δείτε ότι η γυναίκα έχει αντοχές, μπορείτε να τα σφίξετε περισσότερο. Θα δείτε ότι, χαϊδεύοντας ταυτόχρονα το στήθος και παίζοντας και γαργαλώντας λίγο τις θηλές, θα έρθετε γρήγορα σε στύση και, με έναν πολύ αισθησιακό τρόπο, μπορεί να φτάσετε και οι δυο σε οργασμό. Ορισμένες γυναίκες, όταν φορούν τα κλιπ, πονούν όταν τις χαϊδεύετε.
 Αυτό συμβαίνει διότι η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη, γι’ αυτό προσέξτε να χαϊδεύετε πολύ απαλά, αποφύγετε όμως να «ζυμώνετε» ή να πιέζετε περισσότερο το στήθος. Αν βλέπετε ότι η κοπέλα είναι αρκετά ευαίσθητη, χρησιμοποιήστε κάτι άλλο για να την πειράξετε, όπως ένα στυλό ή ένα πινέλο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη