14 Δεκ 2012

Γιάννης Μανώλης: "Δεν θα ξαναγυρίσουμε στη Ν.Δ."

«Ζήτησα να πάει στον εισαγγελέα το θέμα της εμπλοκής του ονόματος Βουλγαράκη. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα, αν πήρε τηλέφωνο και τί ειπώθηκε» είπε στον Α989 ο Γιάννης Μανώλης, πρώην μέλος της...
διοικούσας επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και συνέχισε: «το παραδέχθηκε βέβαια ότι πήρε τηλέφωνο (ο Γ. Βουλγαράκης). Τί τον ενδιαφέρει τον κ. Βουλγαράκη, τί τον έπιασε τέτοιος πόνος, για το κόμμα των Αν. Ελλήνων. Πρέπει να μιλήσει ο κ. Καμμένος».
«Χρήμα εγώ δεν βλέπω. Ακόμη και τον καφέ μας ή να πάμε Θεσσαλονίκη εμείς το πληρώνουμε. Αν υπάρχει μαύρο χρήμα που πάει κάπου αλλού δεν το ξέρω» πρόσθεσε ο κος Μανώλης και τόνισε «αν είναι εντάξει θα έπρεπε Καμμένος και Βουλγαράκης να ζητήσουν να ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες, μετά την καταγγελία Κουράκου».
Για τη μέχρι τώρα στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ ο κος Μανώλης δήλωσε: «Τον βλέπουμε να μιλάει, χωρίς να το ξέρουμε ως διοικούσα επιτροπή, ότι «θα πάμε στο δολάριο» ή για συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ. Συζητάει στο twitter με κάποιους και λέει μια πρόταση. Δεν είναι όμως ένας απλός πολίτης που πετάει μια πρόταση».
Τέλος ο Γιάννης Μανώλης ξεκαθάρισε: «Δεν θα γυρίσουμε στη ΝΔ, δεν φύγαμε για να γυρίσουμε» πρόσθεσε όμως «δεν πάμε σπίτι μας. Θα συνεχίσουμε. Θα δούμε πού πάνε τα πράγματα».


διαβάστε και:

Χρήστος Ζώης: "Προσκολλούσαμε στο ΣΥΡΙΖΑ αντί να έχουμε δική μας πρόταση στους ΑΝ.ΕΛΛ."

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη