14 Δεκ 2012

Χρήστος Ζώης: "Προσκολλούσαμε στο ΣΥΡΙΖΑ αντί να έχουμε δική μας πρόταση στους ΑΝ.ΕΛΛ."

«Δε μπορούμε να συνομιλούμε με το χάος» είπε στον Α989 ο πρώην εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Ζώης. Τόνισε πάντως ότι...
δεν είχε διαπιστώσει σχέσεις του Γιώργου Βουλγαράκη με το κόμμα.
Ο κος Ζώης υποστήριξε «όταν παραιτούμαι από κάπου είναι για λόγους πολιτικούς και προσωπικούς. Το έκανα γιατί πιστεύω ότι δεν λέμε τίποτα στον κόσμο ή μάλλον λέμε ότι μας κατέβει» και πρόσθεσε «υπό αυτή την έννοια, δεν είχα καμία σχέση με τον κο Βουλγαράκη. Εμένα δεν είναι παρέα μου ο κος Βουλγαράκης. Στην Κ.Ο. λέγαμε μια καλημέρα».
Παράλληλα, ο πρώην εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέφερε «χτίσαμε ένα κόμμα για να δώσουμε ελπίδα και διέξοδο στους πολίτες και αντ’ αυτού βλέπουμε να αναπτύσσονται επικίνδυνες ιδέες . Οι πολίτες δεν έχουν χρόνο να ακούν μαλλιοτραβήγματα».
Για το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κος Ζώης τόνισε ότι «καταθέσαμε ένα πρόγραμμα στον ελληνικό λαό και τον τελευταίο μήνα είδαμε περίεργες ιδέες να μεταφέρονται. Είχαμε έναν προγραμματικό λόγο το Μάιο και τον έχουμε εγκαταλείψει. Προσκολλούμε στο ΣΥΡΙΖΑ αντί να έχουμε δική μας πρόταση» και πρόσθεσε «είναι δυνατόν, ως εκπρόσωπος, να υποστηρίζω θέσεις για δολάριο; Τι θα μπορούσα να σας λέω σήμερα, για τα σχέδια του κ. Καμμένου για έξοδο της χώρας από το ευρώ και ένταξη στο δολάριο»;
Ο κος Ζώης κατέληξε λέγοντας ότι «πολλοί από εμάς θα μπορούσαμε να έχουμε και υπουργική καρέκλα, αλλά διαφωνήσαμε με θέσεις της ΝΔ και αποχωρήσαμε. Κάνουμε πολιτικές επιλογές. Δεν λειτουργώ με πολιτικές συνωμοσίες αλλά στο φως της ημέρας. Δεν έχω λόγο να εκδικηθώ κανένα» και πρόσθεσε «δεν είχα καμία σχέση με τα οικονομικά. Δεν θέλω να πιάνω ούτε να ακούω για οικονομικά».

διαβάστε και:

Άδωνις: "Ο μεγαλύτερος καραγκιόζης της πολιτικής ο Καμμένος|

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη