19 Δεκ 2012

Φασιστική εκτροπή της Γαϊτάνη στον Ευαγγελάτο

Αρνήθηκε φασιστικά τον διάλογο με τον δημοσιογράφο, η ιέρεια του φασισμού -και παντελώς άσχετη και ξεκούδουνη- βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη, δείχνοντας ότι ...
οι "αριστεροί", "προοδευτικοί" και λοιπό συναπάντημα, αντιλαμβάνονται τον διάλογο ως μιά διαδικασία μόνο με όσους συμφωνούν με το φασιστικό παραλήρημά τους! Δείτε το βίντεο:



Το σημαντικό πάντως στο βίντεο, πέρα από τη φασίζουσα συμπεριφορά της Γαϊτάνη, η οποία απέφυγε τον διάλογο, επειδή είναι άσχετη, δεν ξέρει να μιλάει, ούτε έχει πολιτικές θέσεις, πλην της γνωστής μανιέρας της αριστεράς της μπούρδας και του μίσους προς κάθε τι ελληνικό, είναι ο τίτλος της οθόνης: "άγρια πολιτική κόντρα μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ".
Μα ρε φίλε, που έβαλες το "σούπερ", η κόντρα δεν είναι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων, αλλά μεταξύ Γαϊτάνη και κοινής λογικής ! Ποιός χέστηκε για τις θέσεις των κομματικών ιερατείων; Οι μπούρδες της Γαϊτάνη, δεν είναι θέμα κομμάτων, αλλά όλων των λογικών ανθρώπων, που δεν στηρίζουν το ακροδεξιό κόμμα του Γκρούεφσκι, όπως τόσο πολύ στηρίζει η Γαϊτάνη και συγκέντρωσε την αγάπη και το θαυμασμό των Σκοπιανών.

το λένε και στα σχόλιά τους στο taxalia οι Σκοπιανοί φίλοι μας, σε προηγούμενα σχετικά άρθρα:


Πλήρης στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Γαϊτάνη, φταίει ο Σαμαράς

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη