14 Ιαν 2013

Δήλωση Τζόλλα Μιχαήλ για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής»

Το όνομα του περιφερειακού συμβούλου Μιχάλη Τζόλλα, βρίσκεται στη λίστα προσώπων από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα οποία σύμφωνα με την εφημερίδα ελέγχονται από το ΣΔΟΕ. Όπως είναι φυσικό, ...
υπάρχουν οι πρώτες αντιδράσεις ανθρώπων που βλέπουν το όνομά τους "στα μανταλάκια" και προφανώς οι περισσότεροι θα αντιδράσουν στον έμμεσο διασυρμό, αφού το γεγονός ότι ελέγχονται (αν ελέγχονται) δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχουν κάτι να κρύψουν.

Πριν από λίγο κ Τζόλλας δήλωσε:

Με έκπληξη και θλίψη διαπίστωσα την αναγραφή του ονόματός μου στην κυριακάτικη εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».
Δηλώνω ότι η διαδρομή μου στην αυτοδιοίκηση και στο δημόσιο βίο είναι πεντακάθαρη. Σεβάστηκα με απόλυτη εντιμότητα και διαφάνεια τους συμπολίτες μου και τη δημόσια περιουσία. Δηλώνω επίσης απερίφραστα ότι η οικονομική μου κατάσταση αποτυπώνεται πλήρως και με κάθε ειλικρίνεια στις φορολογικές μου δηλώσεις και στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης.
Είναι αυτονόητο ότι επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μου από τη βαθιά προσβολή της προσωπικότητάς μου. Έχω ήδη ζητήσει από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές να περαιώσουν άμεσα τον έλεγχο και να δημοσιοποιήσουν τα αποτελέσματα του ελέγχου.

δείτε και: Αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη, από τη λίστα Δημάρχων που ελέγχει το ΣΔΟΕ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη