7 Ιαν 2013

Ξέρασε και πάλι ο Θεσσαλονικιός φασίστας του left.gr *

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, έφτιαξε, εκτός από τα επίσημα sites και ένα πιό "πιασάρικο", το left.gr, στο οποίο γράφουν νεαρά προφανώς μπουμπούκια, γεμάτα όρεξη να βρωμίσουν το διαδίκτυο με τις φασιστικές αντιλήψεις τους. Οι φασίστες λοιπόν, χωρίς καμία τεκμηρίωση, ξερνούν για ακόμη φορά τα ...
υπολείμματα από το αβγό του φιδιού, αναφερόμενα στην πρόσληψη του Χρήστου Νικολαϊδη στην ΕΡΤ3. Ο Χρήστος Νικολαϊδης είναι ένας από τους εκατοντάδες αρθρογράφους του taxalia - και είμαστε περήφανοι για αυτόν, όπως για όλους τους αρθρογράφους- αλλά δεν διαχειρίζεται κανένα blog taxalia.

Και πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού εκατοντάδες φορές γράψαμε και ποιοί είμαστε και ποιοί διαχειριζόμαστε αυτό το ανεξάρτητο (άγνωστη λέξη στα φασιστάκια του left) ιστολόγιο.

Οι φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, στο εμετικό τους κείμενο, καταλήγουν εκεί που καταλήγει πάντα κάθε φασίστας που ταυτόχρονα είναι και σαχλαμάρας: στο να αποκαλέσουν το blog "ακροδεξιών απόψεων". Πράγμα που δεν ισχύει και μας προσβάλλει, γιατί μας κατατάσσει κάπου κι εμείς γίναμε bloggers, ακριβώς επειδή σιχαινόμαστε το "να ανήκουμε" σε κόμμα .
Το blog το διαβάζετε 5 χρόνια τώρα και ξέρετε ότι δεν έχει, ούτε μπορεί να έχει καμμιά κομματική γραμμή. Απλά τυχαίνει όλοι εδώ να είμαστε δημοκράτες και να μη γουστάρουμε τον φασισμό του ΣΥΡΙΖΑ, τις μολότωφ, τις ψυχωτικές αντιδράσεις και την έξη προς τη λεκτική τρομοκρατία ορισμένων καραγκιόζηδων που στεγάζονται στο πολυσυλλεκτικό αυτό κόμμα , (που έχει κι ένα υγιέστατο, αξιοπρεπέστατο κομμάτι).

Ο κύριος Νικολαϊδης λοιπόν δεν διαχειρίζεται το blog, επειδή οι διαχειριστές συμφωνήσαμε ότι θα το διαχειρίζονται ανεξάρτητοι πολίτες bloggers, τον εκτιμούμε όμως βαθύτατα, τον θεωρούμε τον καλύτερο δημοσιογράφο της Θεσσαλονίκης και θεωρούμε ότι έπρεπε να εργάζεται στην ΕΡΤ3 εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα σε διευθυντική θέση. Και εννοείται ότι δεν μας ενδιαφέρει η διαφορετική εκτίμηση του φασίστα του left στα προσόντα του ή την αξία του !

Έπρεπε λοιπόν να είναι πάντα στην ΕΤ3 (όπως πολλοί άλλοι) για τον απλούστατο λόγο, ότι είναι "δεξιός" και εμείς δεν αποδεχόμαστε τη φασιστική λογική ορισμένων του ΣΥΡΙΖΑ και του παλιού ΣΥΡΙΖΑ (ΠΑΣΟΚ), ότι οι "δεξιοί" είναι μιάσματα, που δεν πρέπει να εργάζονται σε δημόσιες θέσεις, τις οποίες κληρονομικώ δικαίω πρέπει να καταλαμβάνουν πάντα και μόνο αριστεροί και ακροαριστεροί, ακόμη κι αν είναι σαχλαμάρες όπως ο βλαξ που έγραψε  (ανωνύμως , ενώ ο Νικολαϊδης γράφει πάντα επωνύμως) τον οχετό στο left.gr.
Ορθότατα προσελήφθη στην ΕΡΤ3 ο Νικολαϊδης, είναι τιμή για την ΕΡΤ3 που τον έχει. Κι άργησε κιόλας να τον αξιοποιήσει!

Τώρα, για το "ακροδεξιό", προφανώς δεν θα μας χαλούσε αν ήμασταν, ούτε θα χάναμε τίποτε. Αν ο Νικολαϊδης είναι ακροδεξιός, δικαίωμά του, όπως είναι ακροαριστεροί πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ, ίσως ο άνθρωπος να είναι ακροδεξιός, είναι δικό του θέμα, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ούτε με αφορά. 
Οι διαχειριστές αυτού του blog όμως δεν είμαστε κανενός άκρου, για την ακρίβεια απεχθανόμαστε τα άκρα. Προσωπικά η μοναδική μου "περαντζάδα" από κόμμα ήταν από το ΠΑΣΟΚ και μια φορά ψήφισα ΚΚΕ, προ αμνημονεύτων ετών, όταν ήμουν νέος και πίστευα στις μπαρούφες των κομμάτων.

Απεχθανόμαστε λοιπόν κάθε άκρο, εξ ου και η απέχθειά μας στα φασισταριά του ΣΥΡΙΖΑ, με τα διχαστικά, εμφυλιοπολεμικά κείμενα και την τεράστια όρεξη να έρθουν στην εξουσία και να εκδικηθούν το λαό, που τους είχε τόσο καιρό στο 4%.  Κι εκεί θα τους επιστρέψει, καθώς, όλο και περισσότεροι Έλληνες κατανοούν ότι οι άνθρωποι που Θεοποιούν τα ρόπαλα, τις αλυσίδες και τις μολότωφ, είναι ο ορισμός των φασιστών και των ακραίων, ετικέτα την οποία με τόση ζέση προσπαθούν να κολλήσουν σε όλους τους άλλους. Μια μικρή μερίδα ΣΥΡΙΖΑιων είναι ό,τι πιό φασιστικό και ακραίο έχει να επιδείξει η ελληνική πολιτική σκηνή. Τους διακρίνετε πολύ εύκολα: είναι αυτοί που χρησιμοποιούν υπερβολικά τον όρο "φασίστας" για άλλους. Είναι κρυφοφασιστάκια, που προσπαθούν να απενοχοποιηθούν.

Αυτά προς το παρόν και θα τα ξαναπούμε με τους φασίστες του left.gr ή καλύτερα τον συγκεκριμένο ανώνυμο σκατόψυχο, (που θεωρούμε ότι δεν εκφράζει το σύνολο των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το σύνολο των διαχειριστών του left.gr που δεν θα έπρεπε να του επιτρέψουν να γράψει τέτοιον οχετό (αυτού του χαμηλού επιπέδου δημοσιεύματα ταιριάζουν σε ανυπόληπτα περιθωριακά blogs, όχι σε portal), μας "μυρίζει" όμως δημοσιογράφο εκ Θεσσαλονίκης, που έχει μεγάλο πρόβλημα με τη σεξουαλική του ταυτότητα, που μέχρι πρότινος ήταν ΠΑΣΟΚ και απαλύνει τον πόνο που του προκαλεί το σεξουαλικό κόμπλεξ του αποκαλώντας όλους τους άλλους "ακροδεξιούς", επειδή γνωρίζει ο ίδιος πόσο μολύνθηκε από τον φασισμό, που ξεχειλίζει σε κάθε έλικα του dna του .... )

Βασίλης Προκοπίδης

Y.Γ. Τα ..μπινελίκια αναφέρονται μόνο στους φασίστες του left.gr, όχι σε όλους. Όσοι δεν είναι φασίστες, δεν έχουν καμία σχέση με τα παραπάνω. Προφανώς θα γράφουν και σοβαροί άνθρωποι εκεί. Δεν γενικεύουμε. Αναφερόμαστε μόνο στους φασίστες του καλού κατά άλλα site.

Υ.Γ 2. Στο taxalia αρθρογραφεί τακτικά και ο Σεραφείμ Μηχιώτης. Τον γνωρίζει ο ανώνυμος βλάκας;;;  Αν όχι, ας ρωτήσει και τα ξαναλέμε....

το έμεσμα του φασιστόβλακα εδώ: http://www.left.gr/article.php?id=19917
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη