7 Ιαν 2013

Ευχές Μπόλαρη σε Τζιτζικώστα

Τις ευχές του στον Α.Τζιτζικώστα δίνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην περιφέρεια ΚΜ. Μάρκος Μπόλαρης
"Στο νέο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα ευχόμαστε...
κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει. Είναι νέος πολιτικός που έχει τα προσόντα, σε μια περίοδο που η περιφερειακή αυτοδιοίκηση καλείται να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών, να επιχειρήσει τις απαιτούμενες τομές που χρειάζεται ο τόπος. Αναφορικά με τις δηλώσεις του για αλλαγή σελίδας στην αιρετή Περιφέρεια επισημαίνουμε ότι το σημαίνον είναι η αλλαγή αντίληψης, πολιτικής και νοοτροπίας που θα σηματοδοτήσουν μια αλλαγή επιπέδου σχεδιασμού και στρατηγικής. Μόνον έτσι θα αποδεσμευθούμε από διαχειριστικές πρακτικές που αποδείχθηκαν αναποτελεσματικές και αδιαφανείς. Εφόσον συντρέξουν οι προϋποθέσεις αυτές θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια του νέου Περιφερειάρχη.

Με αφορμή την οριστική έκπτωση από το αξίωμα του πρώην Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη επισημαίνουμε ότι η εντιμότητα, η επιμονή και το θάρρος ενός υπαλλήλου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή και της δημοσιογραφικής έρευνας, οδήγησαν στη δικαιοσύνη μια από τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο κ. Ψωμιάδης. Η ευθυκρισία και το ήθος των δικαστών οδήγησε σε κάθαρση μια υπόθεση, για την οποία το πολιτικό, οικονομικό και εκκλησιαστικό κατεστημένο της Θεσσαλονίκης επί χρόνια προσποιούνταν ότι δεν έβλεπε! Ο διορισμένος από τον κ. Σαμαρά στις πρόσφατες εθνικές εκλογές ως υπεύθυνος προεκλογικής εκστρατείας για τη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης έπαψε να είναι Περιφερειάρχης όχι γιατί η παράταξή του αποφάσισε κάθαρση, αλλά εξ αιτίας της δικαστικής απόφασης για παράβαση καθήκοντος.

Θα συμβάλλουμε εποικοδομητικά στο έργο του νέου Περιφερειάρχη για την ανάληψη συγκεκριμένων μέτρων προκειμένου να αποκοπούμε από τις παθογένειες και την αναποτελεσματικότητα του παρελθόντος."

Μάρκος Μπόλαρης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη