7 Φεβ 2013

Π.Ο.Π.Σ. : "Χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης ο Νάσσος Θεοδωρίδης"

Δεν το χωράει ο νους μας για τα όσα είπε και έγραψε ο Βουλευτής Νάσος Θεοδωρίδης του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΄Ιμια.
Ελπίζουμε ότι κάποιοι του κάνουν σαμποτάζ.
Αν πράγματι τα είπε όπως...
στο διαδίκτυο κυκλοφορεί (συναγωνιζόμενος την κα Γαϊτάνη για τα Σκόπια), εμείς οι απόγονοι των θυμάτων τριών Γενοκτονιών (αυτής του Μουσταφά Κεμάλ Πασά με τους 353.000 νεκρούς, αυτής του Στάλιν στην πρώην Σοβιετική ΄Ενωση και της φασιστικής Γερμανίας στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο), του λέμε ότι βρίσκεται σε λάθος μέρος, σε λάθος χώρα, σε λάθος τόπο, σε λάθος χρόνο και μάλλον η περίπτωσή του συνεκτιμωμένη και με άλλες δηλώσεις του, μάλλον χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Θυμίζουμε σε όλους τους Έλληνες τον στίχο του Καβάφη, «τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας δεν θα φοβηθείς αν δεν τους έχεις μέσα σου», εμείς προσθέτουμε και τη λέξη εφιάλτες.
Εάν αυτός ο κύριος απορεί τι πρέπει να κάνει και τι να λέει κάθε μέρα για να αποτελεί αντικείμενο δημοσιότητας, εμείς δεν μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε και καλούμε τον κ. Τσίπρα να τον μαζέψει.

Σε όποιους καλοθελητές μετά απ΄ αυτό το δελτίο τύπου βιαστούν να μας κακολογήσουν ή να μας καταλογίσουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων ακροδεξιές διαθέσεις και άλλες τέτοιες ανοησίες, τους θυμίζουμε ότι ο τελευταίος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας εκλεγμένος από εμάς τους Ποντίους, ανήκε στον Συνασπισμό, όπως άλλωστε είναι φυσικό να συμβαίνει σε μια πολυσυλλεκτική πολιτικά Ομοσπονδία, με εκατοντάδες σωματεία σ΄ όλη την Ελλάδα.

Το δε σημερινό δεκαπενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο στην σύνθεσή του, έχει εκλεγμένα μέλη που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους, πλην της Χρυσής Αυγής.
Δεν λυπούμαστε, αλλά είμαστε οργισμένοι, όχι μόνο για τις δηλώσεις του αλλά και γιατί άνθρωποι σαν κι αυτόν γιαλαντζί αναρχικοί, εξέθρεψαν και εκτρέφουν το αυγό του φιδιού.

Σημειωτέων ότι παράλληλα με τη δήλωση του κ. Θεοδωρίδη ότι «τα ΄Ιμια ανήκουν στην Τουρκία», στο ίδιο μήκος κύματος ο Τούρκος Πρωθυπουργός Νταγίπ Ερντογάν δήλωσε μιλώντας σε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο ELTE της Βουδαπέστης, ότι «δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος».
Γι΄ αυτόν ας φροντίσει το Υπουργείο Εξωτερικών.
Για τον κ. Θεοδωρίδη όμως, παρακαλούμε τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να δώσει την σχετική παραγγελία στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ώστε να ασκηθούν οι πρέπουσες διώξεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Π.Σ.
Ο Πρόεδρος 
Χαράλαμπος Αποστολίδης 
Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω

Νάσσος Θεοδωρίδης:
Το FIR Αθηνών δεν είναι ελληνικός εναέριος χώρος (!!!!!)
Τα 10 μίλια είναι εθνική αυθαιρεσία (!!!!!)



Πόντιοι: Από πού κι ως πού Έλληνες;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη