20 Φεβ 2013

Φωτορεπορτάζ Taxalia: Αν έχεις γείτονα αντιδήμαρχο...

Ίσως και να δεις κανένα έργο στην περιοχή σου!

Είναι γνωστό και φανερό πλέον σε όλους τους κατοίκους του δήμου Θεσσαλονίκης πλην του κέντρου πως δεν πρόκειται να δουν κανένα έργο, αφού δεν έχουν την τύχη να μένουν στην Τσιμισκή. Όχι όμως  αν έχουν στη γειτονιά τους Αντιδήμαρχο...
Ενώ λοιπόν σε όλη τη Θεσσαλονίκη τα πεζοδρόμια είναι κάπως έτσι:







Αν μένεις στον ίδιο δρόμο με τον Αντιδήμαρχο είναι κάπως έτσι:


H πλευρά που μένει ο Αντιδήμαρχος
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του taxalia ο Αντιδήμαρχος που μένει στην οδό Αλεξανδρείας, στην περιοχή Μαρτίου,  αποφάσισε την υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ μόνο στην περιοχή του. Το πρόβλημα όμως προέκυψε όταν ο εργολάβος που είχε αναλάβει την υπόθεση άρχισε να καθυστερεί. Εκεί υπήρξε μία διαμάχη και ή ο εργολάβος εγκατέλειψε το έργο ή ο αντιδήμαρχος τον έδιωξε (οι απόψεις διίστανται σχετικά). Έτσι το μέρος παρέμενε σκαμμένο, αφού για να γίνει η διαπλάτυνση του πεζοδρομίου-μόνο από την πλευρά των μονών αριθμών όπου μαντέψτε ποιος μένει- έπρεπε να ολοκληρωθούν τα έργα. 


Η πλευρά των κοινών θνητών

Έτσι η περιοχή παρέμενε σκαμμένη εδώ και καιρό και μόλις πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν εκ νέου τα έργα. Το πρόβλημα βέβαια είναι πως οι πεζοί συναντούν τεράστιες δυσκολίες κατά την διέλευση τους από την περιοχή. Μάλιστα μια κυρία -της οποίας τα στοιχεία είναι στην διάθεση του taxalia- πριν λίγες ημέρες έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ χρειάστηκε να μεταβεί στο εφημερεύον νοσοκομείο. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως σε αυτόν τον δρόμο βρίσκεται το Ά ΚΑΠΗ. Επίσης όμως τραγελαφική είναι η εικόνα του πεζοδρομίου από την άλλη πλευρά του δρόμου, από την οποία όμως μάλλον δεν περνούσε ο αντιδήμαρχος οπότε την άφησε όπως ήταν.


Οι ηλικιωμένοι της περιοχής πρέπει να προσέχουν κάθε τους βήμα προκειμένου
να μην πέσουν και τραυματιστούν
taxalia.blogspot.com / 20.2.2013
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη