25 Μαρ 2013

Για τη σημαία της Τουρκίας ξανά

Αγαπητό ταχαλια,
Το θέμα με την σημαία της τουρκίας ισχύει. Δείτε το στο παρακάτω βίντεο,...
από το 2:32 μέχρι 3:00
http://www.youtube.com/watch?v=EYsfl1YSQJI


δείτε την εξέλιξη της τούρκικης σημαίας και της ακτίνες. μέχρι που πρόσφατα ακόμα και το σήμα του προέδρου της δημοκρατίας θυμίζει μακεδονικό αστέρι.

στο θέμα με το δικέφαλο αετό οι τούρκοι λένε ότι είναι ο σελτζούκικος αετός, ακόμα και έτσι να είναι, τότε μιλάμε καθαρά για μογγόλους. μιας και οι σελτζούκοι είναι σαν όνομα "mongol seljuk turk". η διαφορά είναι ότι μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά περισσότερα βλέποντας την ιστορία από άλλα κράτη και την εξέλιξή τους. το mongol δηλώνει την εθνότητα ας πούμε, seljuk δηλώνει τη φυλή μέσα σε αυτή την εθνότητα και turk πρέπει να ήταν όρος, πως λέμε βασιλιάς, αυτοκράτορας κλπ. ο αρχηγός αυτής της φυλής πρέπει να τον αποκαλούσαν turk. όλα αυτά με πλήρη επιφύλαξη. αν και μπορείτε να κοιτάξετε και εσείς. κοιτάξτε και την ιστορία του golden horde. αφότου εξισλαμίστηκαν οι μόγγολοι από τους άραβες, μετά από αιώνες και τον ερχομό τον μογγόλων προς τη μικρά ασία και την ευρώπη, ήρθαν σε διένεξη με τους άραβες. έτσι κάποιοι μόγγολοι θέλησαν να σεβαστούν την κυριαρχία των αράβων και της θρησκείας στην περιοχή και να μην μπλεχτούν και άλλοι μόγγολοι θέλησαν να πάρουν το πάνω χέρι κυρίως στους άραβες. και από εκεί γνωστή η συνέχεια. δείτε πότε και πως έφτασε το ισλαμ στην ανατολή και θα δείτε τι λέω.

επίσης δείτε το:

http://turkishmurderers.com/

ένα ακόμα από τα sites που έγιναν τότε που οι τούρκοι εξ΄ονόματος του κράτους είχαν κάνει το greekmurderers.net αν θυμάστε, στο ίδιο στυλ σε μια μέρα έγινε αυτό το site όπως και διάφορα άλλα (6 χρόνια πριν).

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη