17 Απρ 2013

Η είδηση της ημέρας: "Αρραβώνας" Καμμένου -Ροντούλη-Χρυσανθακόπουλου

Πολιτική Συνεργασία Πατριωτικού Κέντρου – ΑΝ.ΕΛ. !
Ο ελληνικός λαός και ο ελληνικός χώρος βιώνουν τραγικές στιγμές.
Η Ελλάδα υφίσταται συνθήκες «οικονομικού Νταχάου» και στο άμεσο μέλλον θα κληθεί να
συναινέσει σε οδυνηρές υποχωρήσεις στο θαλάσσιο χώρο της και στο ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων.
Ταυτοχρόνως, η Κύπρος αιμορραγεί από ένα ζοφερό «οικονομικό Αττίλα», ενώ σύντομα θα αντιμετωπίσει και την προοπτική ενός νέου μακιαβελικού σχεδίου Ανάν.
Συνεπώς, ο Ελληνισμός στο σύνολό του πρέπει να αντιδράσει και να οργανώσει μια νέα εθνική αντίσταση. Έτσι, η συστράτευση των υπαρκτών ελληνικών πατριωτικών δυνάμεων καθίσταται αδήριτη αναγκαιότητα, προκειμένου τα ρεύματα του πατριωτικού χώρου να δράσουν συντονισμένα σε κοινή πολιτική κοίτη.
Στο πλαίσιο αυτό, το «Πατριωτικό Κέντρο», ανταποκρινόμενο στο πατριωτικό προσκλητήριο του Πάνου Καμμένου και των ΑΝ.ΕΛ, αποφάσισε την πολιτική συνεργασία μαζί τους, στη βάση μιας συναποφασιζόμενης από συνεδριακές διαδικασίες προγραμματικής οπτικής για τη νέα πατριωτική διακυβέρνηση της χώρας, διαφυλασσομένης της πολιτικής αυτοτέλειας και αυτενέργειάς του.
Πιστεύουμε ότι ο Ελληνισμός απαιτεί και χρειάζεται την λογική των συναινέσεων και των συνεργασιών και όχι τον ασυνάρτητο διχαστικό λόγο, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες της οξύτατης οικονομικής κρίσης.

Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι η ισότιμη πολιτική συνεργασία ΑΝ.ΕΛ και «Πατριωτικού Κέντρου» κάνει πραγματικότητα την μεγάλη δημοκρατική πατριωτική συμπαράταξη που θα δώσει ελπίδα στον χειμαζόμενο Ελληνισμό, μέσα από τη συνέργεια και την κοινή δράση των υφισταμένων εθνικολαϊκών δυνάμεων, οι οποίες αργά, αλλά σταθερά, ξεπερνούν την αδυναμία του κατακερματισμού τους.
Ελπίζουμε ότι ο ελληνικός λαός θα επικροτήσει το νέο εγχείρημα του πατριωτικού χώρου, σηματοδοτώντας ένα νέο προσανατολισμό, με εθνικές και κοινωνικές ευαισθησίες, για όλο τον Ελληνισμό.
Εξάλλου, η ραγδαία άνοδος της φτώχειας, της ανέχειας, της ανεργίας, των αυτοκτονιών και του διευρυνόμενου κοινωνικού αποκλεισμού δημιουργούν την πραγματικότητα μιας παρατεταμένης ανθρωπιστικής κρίσης, που μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο εάν οι δημοκρατικές αντιμνημονιακές πατριωτικές δυνάμεις αποτινάξουν την έξωθεν επιβαλλομένη νέα Κατοχή, κατοχυρώνοντας την εθνική αξιοπρέπεια και διασφαλίζοντας την ανεξαρτησία και ακεραιότητα του ελληνικού χώρου.

ΑΘΗΝΑ, 17/4/2013 Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη